ΕΙΔΗΣΕΙΣ
05/09/2015 15:40 EEST | Updated 05/09/2015 16:31 EEST

Syriza of Thrones: Όταν ο Σερ Λαφαζάνης «μαχαίρωσε» τον «προδότη» Αλέξη Τσίπρα

Τελικά η ζωή εμπνέεται από την τέχνη ή η τέχνη από τη ζωή; Ειδικά όταν μιλάμε για το πολιτικό θρίλερ που παίζεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, η διαχωριστική γραμμή είναι σίγουρα θολή.

Σε αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο με τίτλο «Ο Σύριζα στο Game of Thrones», ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στη θέση του Τζον Σνόου – με μπούκλα που πραγματικά «τρελαίνει»- ενώ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη θέση του Σερ Άλισερ Θορν. Τη συνέχεια την γνωρίζετε όλοι... Ο Σνόου-Τσίπρας αναμένεται να μαχαιρωθεί θανάσιμα από τον Λαφαζάνη-Θορν για την προδοσία που διέπραξε, την υπογραφή δηλαδή ενός ακόμη μνημονίου.

Στο βίντεο πρωταγωνιστούν όμως και άλλοι πολιτικοί... Η Μακρή, ο Λαπαβίτσας και φυσικά η Κωνσταντοπούλου που δεν θα μπορούσε να μη ρίξει και τη δική της «μαχαιριά». Τη χαριστική βολή δίνει φυσικά ποιος άλλος; Ο Γιάνης Βαρουφάκης!

Η απορία φυσικά είναι μία και είναι ίδια με αυτή που γεννήθηκε στο μυαλό όλων των φανατικών της σειράς. Είναι αυτό το -πολιτικό- τέλος του Αλέξη Τσίπρα ή θα επιστρέψει αναγεννημένος και έτοιμος να νικήσει μια και καλή τους White Walkers - δανειστές;

Η απάντηση στην επόμενη, εκλογική σεζόν...

Sponsored Post