ΕΙΔΗΣΕΙΣ
05/09/2015 10:43 EEST | Updated 05/09/2015 11:31 EEST

Μεϊμαράκης προς Τσίπρα: Θέλουμε την εντολή και να έρθεις και εσύ. Οφείλεις να έρθεις

sooc

Άνοιγμα συνεργασίας προς τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποίησε από το Βελεστίνο ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης: «Θέλουμε την εντολή και να έρθεις και εσύ. Οφείλεις να έρθεις και εσύ» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ερωτηθείς για το ποιος θα πρέπει να είναι ο πρωθυπουργός, απάντησε ότι τα πρόσωπα νοιάζουν λίγο, σημασία έχουν οι πολιτικές.

Αναφερόμενος στα debates, είπε ότι παρά το ότι τα κόμματα πέτυχαν να γίνουν δύο debates, δεν επαρκούν ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες, οπότε ζητήθηκαν άλλα πέντε θεματικά «τραπέζια». Όπως είπε τα υπόλοιπα κόμματα αρνήθηκαν να μπουν σε αυτόν τον διάλογο εκτίμησε ωστόσο ότι η ΝΔ θα τα σύρει και σε αυτές τις συζητήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης δήλωσε ανοικτός ακόμη και σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι αισθάνεται ως μεταβατικός πηγαίνοντας προς το Μαξίμου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Action 24. Αναφερόμενος στη στάση που θα κρατήσει στο θέμα των συνεργασιών, τόνισε ότι είναι αυτονόητο, αυτός που διαπραγματεύτηκε, εισηγήθηκε και ψήφισε το Μνημόνιο, πρέπει να έρθει να συμμετέχει στην προσπάθεια να το αλλάξουμε.