Τώρα και ο Hugh Jackman θέλει να γίνει James Bond

Τώρα και ο Hugh Jackman θέλει να γίνει James Bond
HuffPost Greece

Πίσω στο 2003, όταν ο Hugh Jackman γύριζε το X2, τη δεύτερη ταινία της σειράς X-Men, οι παραγωγοί ενός άλλου πάρα, πάρα πολύ διάσημου franchise ταινιών, τον προσέγγισαν για να του προτείνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Αυστραλός ηθοποιός, όμως, θεώρησε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβει τον εν λόγω ρόλο, οπότε και αρνήθηκε.

Ο ρόλος που του προσέφεραν ήταν αυτός του James Bond και ο Hugh Jackman είχε μόλις κλείσει την πόρτα σε μια ευκαιρία ζωής για κάθε άντρα ηθοποιό. Όχι πως η καριέρα του πήρε την κατιούσα, βέβαια -μάλλον το ακριβώς αντίθετο. Σχεδόν 12 χρόνια μετά, όμως, ο Jackman είναι αποφασισμένος να μην κάνει το ίδιο λάθος δεύτερη φορά.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε τις προάλλες στην αυστραλιανή ενημερωτική εκπομπή The Project και, όταν τον ρώτησαν αν θα ήταν διαθέσιμος για να παίξει σήμερα τον James Bond, η απάντησή του ήταν «Θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ σοβαρά».

Hugh Jackman Part 3

We ask the one and only Hugh Jackman your questions! #AskHugh #PanMovie #TheProjectTV

Posted by The Project on Wednesday, 2 September 2015

Και η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσε να έχει διαλέξει καλύτερη χρονική στιγμή για να αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παίξει τον 007, καθώς οι μέρες του ως Wolverine φτάνουν στο τέλος τους, την ίδια στιγμή που οι μέρες του Daniel Craig ως Bond έφτασαν ήδη στο δικό τους. Το «Spectre», που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο, θα είναι και η τελευταία ταινία του Craig ως James Bond, ενώ ο Jackman θα παίξει για τελευταία φορά τον Wolverine στο «Wolverine 3» (προσωρινός τίτλος) που θα βγει κάποια στιγμή μέσα στο 2017.

Τα γραφεία στοιχημάτων στην Μεγάλη Βρετανία έχουν πάρει φωτιά τους τελευταίους μήνες, με τους Άγγλους να δηλώνουν τις προτιμήσεις τους για τον ηθοποιό που θέλουν να δουν να παίρνει τη σκυτάλη από τον Craig και να γίνεται το νέο πρόσωπο του Bond. Μέχρι στιγμής τα επικρατέστερα ονόματα στην κούρσα για τον ρόλο είναι αυτά του Tom Hardy, του Idris Elba και του Damian Lewis, γεγονός που ανεβάζει τον πήχη δυσκολίας για τον Jackman, όχι τόσο λόγω του ταλέντου των ηθοποιών -άλλωστε ο ίδιος έχει αποδείξει το υποκριτικό ταλέντο του δεκάδες φορές- όσο λόγω του ότι είναι όλοι τους Άγγλοι. Και το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι πολλοί αυτοί που θα μείνουν ευχαριστημένοι με την επιλογή ενός Αυστραλού για τον ρόλο του εμβληματικού πράκτορα της MI6.

Όσο για τον Daniel Craig, σε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Esquire είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ως Bond στην μεγάλη οθόνη, τουλάχιστον όχι στο κοντινό μέλλον. «Αυτή τη στιγμή, όχι», απάντησε ο Craig στη σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου. «Έχω μια προσωπική ζωή και πρέπει να ασχοληθώ λίγο μαζί της. Αλλά θα δούμε».

Δημοφιλή