ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/09/2015 14:36 EEST | Updated 07/09/2015 15:19 EEST

Σε μη εκλόγιμη θέση η Ραχήλ Μακρή στη Λαϊκή Ενότητα – Πως σχολιάζει η ίδια την επιλογή Λαφαζάνη

Nikos Libertas / SOOC

Σε μη εκλόγιμη θέση η Ραχήλ Μακρή, στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας, με την ίδια να δηλώνει πάντως την εμπιστοσύνη της στην ηγεσία του κόμματος.

Η Ραχήλ Μακρή μετακινήθηκε από τον νόμο Κοζάνης στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου στην περιφέρεια Αττική (στην πρώτη θέση είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης).

Όπως υποστήριξε η ίδια σε δήλωσή της «γνωρίζω ότι η δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο της δεν είναι εκλόγιμη για ένα καινούργιο κόμμα σε αντίθεση με την πρώτη της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις συλλογικές αποφάσεις και είμαι σίγουρη ότι οι προτεινόμενοι από το συντονιστικό αγωνιστές της Κοζάνης θα τιμήσουν του 13.000 πολίτες που με είχαν εμπιστευτεί ότι θα παραμείνω σταθερή σε όσα τους υποσχέθηκα».

«Στον αγώνα αντίστασης στην πολιτική των αδιεξόδων και στον πραξικόπημα των επικοινωνιολόγων, που οικειοποιούνται σύμβολα και έννοιες, για να υλοποιήσουν ακριβώς τα αντίθετα όλοι μας καλούμαστε να κάνουμε θυσίες», σχολιάζει επίσης η Ραχήλ Μακρή και τονίζει ότι η μετακίνησή της από τον νομό Κοζάνης «που τίμησα και με τίμησε σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, έγινε δυνάμει της επιθυμίας ευρύτερης μερίδας της βάσης και απόφασης της αρμόδιας επιτροπής του κόμματος της Λαϊκής Ενότητας».

Να σημειωθεί βέβαια ότι δεν αποκλείεται να την δούμε ξανά στα βουλευτικά έδρανα. Και αυτό γιατί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είναι σε δύο ψηφοδέλτια πρώτος: εκείνο της Αττικής και της Β' Πειραιά. Άρα, ανάλογα ποιά θέση διαλέξει στο τέλος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα εξαρτηθεί εάν θα μπουν στη Βουλής η Ραχήλ Μακρή ή ο Δημήτρης Τζανετάκος (που είναι στη δεύτερη θέση στο Β' Πειραιά).

Sponsored Post