Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη Δήμητρα Γαλάνη και τη Γιώτα Νέγκα στον Κήπο του Μεγάρου

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη Δήμητρα Γαλάνη και τη Γιώτα Νέγκα στον Κήπο του Μεγάρου

Για πρώτη φορά, οι δύο μεγάλες ερμηνεύτριες μαζί στη σκηνή: τον Σεπτέμβριο, στoν Κήπο του Μεγάρου Μουσικής η Δήμητρα Γαλάνη με τη Γιώτα Νέγκα ενώνουν τη φωνή τους. Κοινός τους τόπος η καρδιά και κοινή γλώσσα το αυθεντικό λαϊκό μας τραγούδι.

Το καλοκαίρι αυτό η Δήμητρα Γαλάνη και η Γιώτα Νέγκα προγραμματίζουν ξεχωριστές εμφανίσεις σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα. H Δήμητρα Γαλάνη, σε επιλεγμένους σταθμούς και χώρους, με ένα πρόγραμμα πλούσιο και ουσιαστικό, που περιέχει όλα όσα έχουμε αγαπήσει από τη φωνή της και όλα όσα αγαπάει η ίδια και παρουσιάζει αλλιώς... Αλλά και η Γιώτα Νέγκα, σε παράλληλη πορεία, με μια καλοκαιρινή περιοδεία και στάσεις σε πολλές πόλεις της χώρας, με ένα πρόγραμμα που έχει την υπογραφή του βασικού της συνεργάτη στην επιτυχία, του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη.

Στις 11 Σεπτεμβρίου η Δήμητρα Γαλάνη θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι με μια μεγάλη συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, κλείνοντας τον κύκλο παρουσίασης του τελευταίου της δίσκου Αλλιώς. Μαζί με την μπάντα της, δίνει μια παράσταση-προσωπική αφήγηση, που κέρδισε την αγάπη του κοινού όπου κι αν παρουσιάστηκε, από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι σήμερα. Με τραγούδια που την ανέδειξαν είτε ως ερμηνεύτρια είτε ως συνθέτρια και που «έγραψαν» το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας.

Για τη συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου –η μοναδική στην Αθήνα για το 2015– η Δήμητρα Γαλάνη προσκάλεσε τη Γιώτα Νέγκα, μια σπουδαία φωνή που επιμένει να μας συγκινεί, με «καταγωγή» από τις μεγάλες λαϊκές φωνές του παρελθόντος και με το δικό της ευδιάκριτο στίγμα σε ό,τι ερμηνεύει.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, στον Κήπο του Μεγάρου, μια συναυλία διαφορετική, μια συνάντηση γεμάτη ευαισθησία κι αισθαντικότητα.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), Λάμπης Κουντουρόγιαννης (ηλεκτρική κιθάρα), Kώστας Γεδίκης (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), Στέλιος Προβής (μπάσο).

Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Βουδαντάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Φωτισμοί: Μαρία Αθανασοπούλου

Δημοφιλή