ΕΙΔΗΣΕΙΣ
08/09/2015 04:51 EEST | Updated 08/09/2015 04:51 EEST

Ξουλίδου: Ανθρώπινο λάθος με έβγαλε από τα ψηφοδέλτια

Eurokinissi

Για ανθρώπινο λάθος που την οδήγησε εκτός ψηφοδελτίων των ΑΝΕΛ για τις εκλογές ,λόγω παρέλευσης προθεσμίας υποβολής των απαραιτήτων εγγράφων έκανε λόγο μιλώντας στο Mega η Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία ωστόσο υπογράμμισε ότι στρατεύεται στον αγώνα του κόμματος για είσοδο στη Βουλή.

«Έγινε ένα ανθρώπινο λάθος, δεν εξετάζω αυτή τη στιγμή ποιος φταίει, προέχει ο αγώνας για τις εκλογές. Στο κίνημα έχουμε έναν στρατηγό, τον Πάνο τον Καμμένο, συντάσσομαι μαζί του σαν ένας απλός στρατιώτης στον κοινό μας αγώνα και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και τον πρόεδρό μας», σημείωσε.

Ανέφερε επιπρόσθετα ότι συνεχίζει να μάχεται για τις θέσεις των ΑΝΕΛ αλλά και ότι θα δώσει αγώνα όχι μόνο στην εκλογική της περιφέρεια αλλά και σε όλη τη Μακεδονία - Θράκη.

Για το θέμα της παρέλευσης της προθεσμίας είπε: «Δεν ξέρω τι έγινε, είχα αναθέσει στο γραφείο μου να κάνει όλη τη διαδικασία της γραφειοκρατίας, είχα το τρέξιμο της ΔΕΘ ήμουν συνέχεια εκτός γραφείου ειδικά τις τελευταίες τρεις μέρες, θεωρώντας βέβαιο ότι είχαν γίνει όλα γιατί δεν είχα καμιά ειδοποίηση αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα».