Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τον ΑΔΜΗΕ

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τον ΑΔΜΗΕ
Eurokinissi

Για τερατώδη ψέματα κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα καθώς με ανακοίνωσή της αναφέρει πως στο μνημόνιο προβλέπεται ρητά η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ. Άμεση η αντίδραση του Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος κατηγορεί και αυτός με τη σειρά του τη ΝΔ ότι ψεύδεται.

«Για άλλη μια φορά, ο κ. Τσίπρας παριστάνει τον αντιμνημονιακό και η “παράδοση” της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται λέγοντας και πάλι τερατώδη ψέματα» αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωση που εξέδωσε και προσθέτει: «Η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ προβλέπεται ρητά στο Μνημόνιο Τσίπρα - Καμμένου. Όπως ρητά και ξεκάθαρα προβλέπεται και η παραχώρηση από τη ΔΕΗ του 50% της εμπορίας και παραγωγής ρεύματος».

«Επειδή δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι στη ΝΔ δεν ξέρουν να διαβάζουν, καταλαβαίνουμε ότι το μόνο που τους έχει απομείνει είναι το ψέμα» αναφέρει σε ανακοίνωση – απάντηση που εξέδωσε λίγο αργότερα ο κ. Πάνος Σκουρλέτης.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διασφάλισε μετά από τη σκληρή διαπραγμάτευση τον δημόσιο χαρακτήρα της ενέργειας και σταμάτησε την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ. Αυτά δηλαδή που σκόπευε να ξεπουλήσει η ΝΔ» καταλήγει η ανακοίνωσή του.

Λίγες ώρες αργότερα η ΝΔ επανήλθε με νέα ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει πως «Χρειάζεται πολύ θράσος για να βαφτίζει ο κ. Σκουρλέτης την αλήθεια ψέμα και να ψεύδεται ασύστολα» και προσθέτει: «Την αλήθεια, λοιπόν, που αμφισβητεί θα τη βρει στο ΦΕΚ (14/8/2015, ΤΕΥΧΟΣ Α΄, ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 94, ΣΕΛ. 1029) που έχει δημοσιευθεί η συμφωνία που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας».

Δημοφιλή