ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/09/2015 11:17 EEST | Updated 09/09/2015 11:21 EEST

30.000 μερίδες αγάπης από το UNCLE BEN'S® και τη ΜΚΟ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

miroslavmisiura via Getty Images
hand of the boy raised a handful of rice on wood texture

Με τίτλο «30.000 Μερίδες Αγάπης», το ρύζι UNCLE BEN’S® υλοποιεί μια σημαντική ενέργεια κοινωνικής προσφοράς, σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», έχοντας ως στόχο την ενίσχυση οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα.

Uncle Ben's «30.000 Μερίδες Αγάπης» από fon1972

Με κάθε αγορά ρυζιού UNCLE BEN’S® στις συνεργαζόμενες αλυσίδες super market και επιλεγμένα καταστήματα, προσφέρεται 1 μερίδα ρύζι σε κάθε μέλος μιας ελληνικής οικογένειας που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Το ρύζι UNCLE BEN’S® βρίσκεται κοντά στην ελληνική οικογένεια εδώ και 57 χρόνια, έχοντας στόχο να προσφέρει «το τέλειο κάθε φορά», με προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και καινοτομία, έμπνευση για δημιουργία και προσήλωση στην ευκολία και οικονομία. Έτσι και σήμερα, ανταποκρινόμενο στις δύσκολες κοινωνικές συνθήκες που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση, κάνει πράξη τη συμβολή στην αντιμετώπιση της διατροφικής ανασφάλειας που πλήττει πολλές ελληνικές οικογένειες.

Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης ενέργειας, το UNCLE BEN’S® συνεργάζεται με την οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ, αξιοποιώντας το δίκτυο συνεργασιών της σε όλη την Ελλάδα και προσφέροντας τις «30.000 Μερίδες Αγάπης» σε 1.875 ελληνικές οικογένειες, καλύπτοντας 12 Δήμους στην περιοχή της Αττικής και στις μεγαλύτερες πόλεις της Περιφέρειας.

Η ενέργεια θα διαρκέσει μέχρι και τις 25/09. Σημειώνεται ότι στο ίδιο διάστημα, τα προϊόντα UNCLE BEN’S® διατίθενται με ειδικές εκπτώσεις, επιτρέποντας σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές να υποστηρίξουν την ενέργεια.

Sponsored Box