Αναβάλλεται το τέλος του κόσμου: Το "Ματωμένο Φεγγάρι" δε θα φέρει τον Αρμαγεδδώνα

Αναβάλλεται το τέλος του κόσμου: Το "Ματωμένο Φεγγάρι" δε θα φέρει τον Αρμαγεδδώνα

Το τέλος του κόσμου αναβάλλεται και δεν πρόκειται να συμβεί στις 28 Σεπτεμβρίου. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες που η NASA διέψευσε την επικείμενη "βιβλική Αποκάλυψη" που υποτίθεται προαναγγέλθηκε από το "Ματωμένο Φεγγάρι" .

Όλα ξεκίνησαν το 2010 όταν ο αυτοαποκαλούμενος προφήτης Efrain Rodriguez είχε προειδοποιήσει ότι ένας αστεροειδής θα έπεφτε κοντά στο Πουέρτο Ρίκο μεταξύ 22 και 28 Σεπτέμβριος, 2015, προκαλώντας ένα τεράστιο σεισμό και τσουνάμι.

Θεωρητικοί της Βίβλου πιστεύουν ότι κάποιος αστεροειδής θα χτυπήσει την Γη τον Σεπτέμβριο του 2015

Την ίδια στιγμή οι επιστήμονες επιβεβαίωναν ότι στις 28 Σεπτεμβρίου του 2015 θα υπήρχε μια σεληνιακή έκλειψη που θα δημιουργούσε μια κοκκινωπή απόχρωση στη γη.

Υπάρχουν κάποιες ομάδες Χριστιανών που πιστεύουν στη προφητεία του "Ματωμένου Φεγγαριού" το οποίο είναι συνδεδεμένο με την επιστροφή του Ιησού από τον ουρανό μετά από έναν Αρμαγεδδών.

Μεταξύ άλλων υπήρξαν και οι John Hagee και Mark Biltz οι οποίοι υποστήριξαν ότι οι τέσσερις διαδοχικές εκλείψεις που ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2014 με 6 πλήρη φεγγάρια στο μεταξύ είναι ο δείκτης του τέλους της Γης όπως περιγράφεται στην Αγία Γραφή στις Πράξεις 2:20 και Αποκάλυψη 6:12.

Από τη πλευρά της η NASA έχει διαφορετική άποψη και αρνείται ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή μες το Σεπτέμβρη.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του γραφείο της NASA που ασχολείται με τη μελέτη τέτοιου είδους αστεροειδών οι οποίοι βρίσκονται κοντά στη Γη, Paul Chodas, "Εάν υπήρχε οποιοδήποτε αντικείμενο τόσο μεγάλο για να πραγματοποιήσει τέτοιου είδους καταστροφή μέσα στο Σεπτέμβρη, θα είχαμε παρατηρήσει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα".

Ο Paul Chodas είναι κατηγορηματικός και εκτιμά ότι η Γη δεν διατρέχει κανέναν τέτοιο κίνδυνο για τα επόμενα 100 χρόνια. Το “Ματωμένο Φεγγάρι” της 28ης Σεπτεμβρίου θα είναι το τέταρτο τους τελευταίους 18 μήνες.

Η αναφορά του όρου Αρμαγεδδών γίνεται στην Αγία Γραφή και συγκεκριμένα στην Αποκάλυψη του Ιωάννη. (16:16) Πρόκειται για προφητικό "τόπο" ή κατάσταση μεγάλου πολεμικού πεδίου όπου συγκεντρωμένες οι δυνάμεις "των βασιλέων τῆς οἰκουμένης ὅλης" υπό τον έλεγχο των "πνεύματων δαιμονίων" θα διεξαγάγουν την τελική μάχη εναντίον των θεϊκών δυνάμεων, "τὸν πόλεμον τῆς ἡμέρας ἐκείνης τῆς μεγάλης τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος".

Δημοφιλή