Ένταλμα σύλληψης για τον πορτιέρη που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό στη Μύκονο

Ένταλμα σύλληψης για τον πορτιέρη που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό στη Μύκονο
Eurokinissi

Εκδόθηκε τελικά ένταλμα σύλληψης για τον 25χρονο πορτιέρη που κατηγορείται ότι μαζί με έναν ακόμα σεκιουριτά ξυλοκόπησε άγρια στη Μύκονο τον 31χρονο Κύπριο που δίνει ακόμα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Θριάσειο Νοσοκομείο.

Κατόπιν τούτου αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου μετέβησαν σήμερα το πρωί στο σπίτι όπου διαμένει και τον συνέλαβαν.

Το ένταλμα εκδόθηκε από τον κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Σύρου για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι σημαντικό ρόλο για την έκδοσή του έπαιξε η κατακραυγή για την απελευθέρωση του πορτιέρη, ο οποίος φέρεται να χτύπησε περισσότερο το θύμα. Από την πλευρά του ο νεαρός αρνείται ότι γρονθοκόπησε τον 31χρονο και εκφράζει την επιθυμία του να γίνει γρήγορα καλά.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι «όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, την Κυριακή το βράδυ σε εξωτερικό χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο κατηγορούμενος από κοινού με 34χρονο ημεδαπό, προκάλεσαν βαριά σωματική βλάβη στον 31χρονο Κύπριο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή». Ο 25χρονος συλληφθείς οδηγείται σήμερα Τετάρτη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Δημοφιλή