Πως σχολιάζει η Κουμουνδούρου το «κουραστικό» bebate, τους πολιτικούς αρχηγούς και την Όλγα Τρέμη

Πως σχολιάζει η Κουμουνδούρου το «κουραστικό» bebate, τους πολιτικούς αρχηγούς και την Όλγα Τρέμη
eurokinissi

Για ένα «κουραστικό debate» κάνουν λόγο στην Κουμουνδούρου και εκτιμούν πως το επόμενο μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα είναι πιο «ζωηρό», εκφράζοντας μάλιστα την ελπίδα πως θα μπορέσουν να ακουστούν οι προγραμματικές θέσεις των κομμάτων, κάτι που δεν επιτεύχθηκε στην τηλεμαχία μεταξύ των επτά αρχηγών κομμάτων.

Παράλληλα όμως σχολιάζουν και τα λάθη των πολιτικών αρχηγών κάνοντας μάλιστα στην περίπτωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας λόγο για αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε και υποστηρίζοντας πως δεν μπόρεσε να εφαρμόσει η ΝΔ το πρόγραμμά της γιατί δεν είχε αυτοδυναμία. «Αναίρεσε τον εαυτό για την εθνική συνεννόηση και το όλοι μαζί παιδιά που συνέχεια χρησιμοποιεί».

Για τη δε Φώφη Γεννηματά τόνιζαν πως δεν απάντησε για τα θαλασσοδάνεια του ΠΑΣΟΚ ενώ σχολιάστηκε αρνητικά το ότι υποστήριξε πως το θέμα δεν αφορά τον ελληνικό λαό. Κριτική όμως γίνεται και για τον Σταύρο Θεοδωράκη κυρίως σε ό,τι αφορά τις ερωτήσεις που του έγιναν για το θέμα της ΕΡΤ ενώ «αν και πιστεύσει στις απολύσεις, δεν απάντησε τίποτα».

Επίσης το θέμα που προέκυψε με την δημοσιογράφο του Mega, Όλγα Τρέμη και την «παρέμβασή» της για το θέμα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών εκτιμούν πως έτσι όπως έγινε από την πλευρά της, έκανε τελικά καλό, καθώς τοποθετήθηκε προσπαθώντας να επικαλύψει τον Τσίπρα και επί του θέματος των συχνοτήτων.

Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζουν πως ήταν μετρημένος και σίγουρος για τις θέσεις που διατύπωσε, πως απάντησε επί της ουσίας χωρίς να υπεκφεύγει. Η όποια δε αμηχανία της πρώτης ερώτησης ξεπεράστηκε αμέσως.

Τέλος για το θέμα της καθυστέρησης, απαντούσαν πως ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε όποιος θέλει να κάνει ερώτηση στον άλλο να έχει 1,5 λεπτο για να απαντήσει. Αναρωτήθηκε όμως τι θα γίνει εάν του κάνουν όλοι ερώτηση και είπε πως μπορεί να απαντήσει στον καθένα. Αυτό όμως θα έπαιρνε χρόνο.

Δημοφιλή