Γλυφάδα: Ερωτικά ραντεβού σε πολυτελές ξενοδοχείο μέσω γνωστής ιστοσελίδας

Γλυφάδα: Ερωτικά ραντεβού σε πολυτελές ξενοδοχείο μέσω γνωστής ιστοσελίδας
Φωτό Αρχείου
Φωτό Αρχείου
Eurokinissi

Ένας 58χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση μαστροπείας γυναικών μέσω διαδικτύου, συνελήφθη στις 8 Σεπτεμβρίου 2015 στη Γλυφάδα.

Μετά από έρευνα του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι ο συλληφθείς ήταν ο διαχειριστής δύο γνωστών ιστοσελίδων που διαφημίζουν ερωτικά ραντεβού με πανέμορφες γυναίκες. Αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες, έκλεισαν ραντεβού με τέσσερις εξ αυτών σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα και όταν αυτές πήραν την αμοιβή τους τότε προσήχθησαν για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών.

Ταυτόχρονα, συνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος μετέφερε τις κοπέλες στο ραντεβού και τις περίμενε κάτω από το ξενοδοχείο μέχρι να τις παραλάβει και πάλι. Ο συλληφθείς κατηγορείται για μαστροπεία και φέρεται να έκλεινε πολλά ερωτικά ραντεβού καθημερινά κερδίζοντας αρκετές χιλιάδες ευρώ. Η τιμή για κάθε μία κοπέλα άρχιζε από τα 100 ευρώ η ώρα.

Η Αστυνομία κατέσχεσε ένα αυτοκίνητο, περίπου 2.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο 58χρονος θα οδηγηθεί με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοφιλή