ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/09/2015 14:51 EEST | Updated 12/09/2015 14:55 EEST

Η απόβαση των Όρκ στην Νέα Υόρκη: Η παρωδία που θα ζήλευε ακόμη και ο Σάουρον

Dan Kitwood via Getty Images
LONDON - OCTOBER 25: Orcs take a rest from filming in Epping Forest for a new chapter based on the epic trilogy, 'The Lord Of The Rings' on October 25, 2008 in London, England. The short internet based film/drama 'Born Of Hope' is inspired by paragraphs written by J.R.R Tolkien in the appendices of his trilogy the Lord of the Rings, and can be found at http://www.bornofhope.com. (Photo by Dan Kitwood/Getty Images)

Μια ευχάριστη είδηση περιμένει όλους τους οπαδούς του άρχοντα των δαχτυλιδιών. Μία νέα σελίδα δημιουργήθηκε στο facebook, η οποία φέρει τίτλο «Τα Όρκς της Νέας Υόρκης» και βασίζεται στο δημοφιλές Blog, «οι άνθρωποι της Νέας Υόρκης».

Η σελίδα ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες από τα κτηνώδη όντα της ταινίας σε διαφορετικές σκηνές οι οποίες συνοδεύονται από τις ξεκαρδιστικές τους ιστορίες.

"I've broken three phones in the past month. I think I might be cursed."

Posted by Orcs of New York on Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Η σελίδα που δημιουργήθηκε λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν, έχει ήδη δημιουργήσει περισσότερα από 13.000 likes. Αλλά από τη στιγμή που θα διαβάσετε τα αποσπάσματα των Όρκς τότε θα δείτε γιατί η σελίδα έχει τις καρδιές, ανθρώπων, χόμπιτς και των Έντ.

"I grew up in a traditional household. I took weekly lessons in Black Speech, and my parents wanted me to get an...

Posted by Orcs of New York on Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

«'Έχω εργαστεί στην Μαύρη Πύλη για 15 χρόνια. Καθώς μεγαλώνω πιάνω τον εαυτό μου να χάνει τις ελπίδες και τις προσδοκίες που είχε ως νέο Ορκ«, τονίζει ένα από τα Όρκ.

«Υπάρχει κάτι θλιβερό γι αυτό, αλλά υπάρχει και κάτι παρήγορο», σημειώνει.

"I've worked at the Black Gate for fifteen years. As I get older, I find myself losing connection to the hopes and...

Posted by Orcs of New York on Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

Ένα άλλο Όρκ ακούγεται να λέει: «Έχω σπάσει τρία τηλέφωνα τον τελευταίο μήνα» σημειώνει και συμπληρώνει: «Νομίζω ότι μπορεί να είναι καταραμένοι».

"I'm not from New York. I moved here a few years ago, to be an actor, like everyone else. When I was growing up you...

Posted by Orcs of New York on Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Χάρυ Άσπινγουολ είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του Μπρούκλυν πίσω από την παρωδία. Ο ίδιος τόνισε στην HuffPost ότι η ιδέα του ήρθε αυθόρμητα. Αυτό που σκέφτηκε ήταν ότι θα έπρεπε να δείξει μια πιο ενδιαφέρουσα και αναπάντεχη πλευρά των Όρκ.

«Ήθελα να δείξω τα Όρκ με δικά τους λόγια».

"I work weird hours, so I just started trying out a couple of dating apps, mostly to meet new people. It's actually been pretty good."

Posted by Orcs of New York on Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

«Καθώς οι αναρτήσεις που αφορούν θέματα όπως η ανατροφή των παιδιών, οι φιλοδοξίες και τα πολιτιστικά, είναι αρκετά ιδιοφυή κι κωμικά ανέφερε στην HuffPost o Άσπινγουολ, ο ίδιος ελπίζει πως ο εξανθρωπισμός των Όρκ θα αμφισβητήσει «τη φύση μας στο να βάζουμε ετικέτες και να κάνουμε παραδοχές».

"I was born and raised in the Bronx. I don't really feel much connection with Mordor. It's hard, my parents don't talk...

Posted by Orcs of New York on Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

«Προφανώς δεν πρόκειται να πω ότι όλα δημιουργούνται με φώτοσοπ», τόνισε ο ίδιος και συμπλήρωσε «επειδή φυσικά είναι όπως γνωρίζουμε αρκετά πραγματικά».

Το άρθρο μεταφράστηκε από την αμερικανική HuffPost US