Γάτες που κολυμπούν και κουνέλια που «παλεύουν». Όλα όσα είδαμε αυτή την εβδομάδα

Γάτες που κολυμπούν και κουνέλια που «παλεύουν». Όλα όσα είδαμε αυτή την εβδομάδα
Chris Winters/Flickr

Με τα πρωτοβρόχια να καταφτάνουν, περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο παρακολουθώντας χαριτωμένα βίντεο στο διαδίκτυο που μας φτιάχνουν την διάθεση. Χάρη στην υπηρεσία VDSL του ΟΤΕ, το σερφάρισμα στο διαδίκτυο γίνεται ακόμα πιο εύκολο, χάρη στις ασύλληπτες ταχύτητες 50Mbps. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να περάσουμε ατελείωτες ώρες παρακολουθώντας τα στιγμιότυπα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η σκυλίτσα που μεταφέρει το κουτάβι της σε μια τσάντα

Καθώς τα σκυλιά δεν δύναται να χρησιμοποιούν καρότσια, αυτή η νεαρή μητέρα βρήκε ένα εναλλακτικό τρόπο να μεταφέρει το κουτάβι της. Αφού το έβαλε προσεχτικά σε μια σακούλα, άρχισε να μετακινείται στους δρόμους της Κορέας τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών. Υποθέτουμε πως η σκυλίτσα έκανε και τα ψώνια της ημέρας, χρησιμοποιώντας την σακούλα ως καρότσι του σούπερ μάρκετ. Με αυτό τον τρόπο τα έκανε όλα ταυτόχρονα και πιο γρήγορα, όπως κάθε χρήστης της υπηρεσίας VDSL του ΟΤΕ.

Πηγή: laughingsquid

Ο άνδρας που πήγε για ψάρεμα και έσωσε γατάκια

Όταν ο Jason Frost και ο Brandon Key πήγαν για ψάρεμα στον ποταμό Black Warrior της Αλαμπάμα, δεν είχαν ιδέα τι θα έπιαναν. Δύο μικρά γατάκια που πιθανότατα είχαν εγκαταλειφθεί από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες τους άρχισαν να κολυμπούν προς την βάρκα τους, ζητώντας καταφύγιο. Η ιστορία είχε καλό τέλος, με τα γατάκια να υιοθετούνται από μια οικογένεια.

Πηγή: Boredpanda

Τα κουνελάκια που «μάχονται» χοροπηδώντας

Τα κουνελάκια είναι χαριτωμένα ακόμα και όταν «επιτίθενται» το ένα στο άλλο. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, τα δύο ζώα τρέχουν σε ένα γήπεδο γκολφ, πηδώντας ψηλά στον αέρα.

Πηγή: Viralnova

Το σκυλί που ζητά λιχουδιές χτυπώντας το κουδούνι

Η εκπαίδευση των κατοικίδιων σκύλων είναι πολύ σημαντική. Αυτοί όμως οι ιδιοκτήτες πήγαν ένα βήμα παραπέρα, μαθαίνοντας στον σκύλο τους να χτυπά το κουδούνι όταν θέλει λιχουδιές. Φυσικά, αν είχαν την υπηρεσία VDSL του ΟΤΕ θα άφηναν τον σκύλο στην ησυχία του και δεν θα χρειαζόταν να πληρώνουν μετά τον διαιτολόγο.

Πηγή: Viralnova

Ο μικρός που ταΐζει τα κουτάβια του με σύστημα

Η ώρα του φαγητού των κατοικίδιων φέρνει φοβερή ακαταστασία στο σπίτι. Αυτό το μικρό αγοράκι με τις ξανθές μπούκλες έχει όμως βρει το κατάλληλο σύστημα για να ταΐζει τα κουτάβια του και αυτά φαίνεται να τον υπακούν.

Πηγή: Viralnova

Δημοφιλή