Κινηματογραφικό ριφιφί σε καφετέρια γνωστού τραγουδιστή στο Παλαιό Φάληρο

Κινηματογραφικό ριφιφί σε καφετέρια γνωστού τραγουδιστή στο Παλαιό Φάληρο
Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου
Dimitris Panidis/SOOC

Κινηματογραφικό ριφιφί στην καφετέρια «Focaccino» που είχε ανοίξει μαζί με συνεργάτη του ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το κατάστημα βρίσκεται επί της λεωφόρου Ποσειδώνος 32 στο Παλαιό Φάληρο, όπου πηγαίνοντας για δουλειά προχθές το πρωί οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι «ποντικός» είχε εισβάλλει με τη μέθοδο του ριφιφί. Ο δράστης διέρρηξε διπλανό ανοίκιαστο κατάστημα, ξήλωσε μερικές γυψοσανίδες, βγήκε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας και αφού έσκαψε και τρύπησε τοίχο μπήκε στην καφετέρια.

Στόχος του ήταν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο έσυρε προς τις τουαλέτες με σκοπό να το βγάλει έξω από την τρύπα που είχε δημιουργήσει. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η προσπάθεια του δράστη να πάρει μαζί του το χρηματοκιβώτιο –που περιείχε 450 ευρώ- οφείλεται στην αποτυχία του να το ανοίξει εντός καταστήματος. Τελικά αφού διαπίστωσε ότι είναι αδύνατον να το πάρει μαζί του αποφάσισε να το εγκαταλείψει και να φύγει άπραγος.

Όλες οι ενέργειες του δράστη έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της καφετέριας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Δημοφιλή