Οι 9 χαρακτήρες καρτούν που έγιναν οι παιδικοί μας έρωτες

Οι 9 χαρακτήρες καρτούν που έγιναν οι παιδικοί μας έρωτες
youtube

Μπορεί να ήμασταν μικροί και άπειροι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε ένα μικρό καρδιοχτύπι κάθε φορά που βλέπαμε μερικούς από τους αγαπημένους ήρωες καρτούν, με καθαρά πλατωνικό και αθώο τρόπο.

1. Ο Γκαστόν (Η Πεντάμορφη και το Τέρας)

Μπορεί να ήταν θρασύτατος και λίγο ψωνισμένος, αλλά η κοτσίδα και τα μπράτσα του ήταν αρκετά για να ενθουσιάσει κάθε κορίτσι.

2. Ο Άρτσι (Άρτσι κόμικ)

Δεν μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα στην Μπέτι και τη Βερόνικα, αλλά ήταν πάντα ευγενικός και γλυκός και κέρδιζε με αυτόν τον τρόπο όλα τα κορίτσια.

3. Ο Αλαντίν (Αλαντίν)

Ήταν όμορφος, αστείος, είχε ωραίο σώμα και μαγικό χαλί. Τι άλλο να ζητήσει ένα κορίτσι;

4. Ο Ρομπέν των Δασών (Robin Hood)

Τι κι αν ήταν αλεπού; Ο Ρομπέν των Δασών είναι πάντοτε γοητευτικός όποια μορφή κι αν έχει.

5. Ντιμίτρι (Αναστασία)

Ο απατεώνας που καταβάθος είναι καλό παιδί και, ενώ ξεκίνησε με δόλο κατέληξε να ερωτευτεί παράφορα την Αναστασία. Με λίγα λόγια, το όνειρο κάθε γυναίκας.

6. Άριελ (Η μικρή γοργόνα)

Πριν γίνει η Ντάριλ Χάνα στον ρόλο της ως γοργόνα, φαντασίωση για κάθε άντρα, υπήρχε η κοκκινομάλλα Άριελ που ήταν αρκετός λόγος για να δει κάθε μικρό αγόρι την ταινία.

7. Τζέσικα Ράμπιτ (Ποιος Παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ)

Αν υπάρχει ένα καρτούν σεξοβόμβα, αυτό είναι η Τζέσικα Ράμπιτ. Η καυτή κοκκινομάλλα με το έντονο μακιγιάζ έδειχνε πάντα άνετη με την σεξουαλικότητά της και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που προσπαθούν να την μιμηθούν στην ενήλικη ζωή τους.

8. Τζον Σμιθ (Ποκαχόντας)

Τι να μου σου αρέσει σε αυτόν τον ξανθό άντρα με τα ωραία μαλλιά και τις μεγάλες πλάτες; Αφήστε που μοιάζει με τον Chris Hemsworth, ναι αυτόν που παίζει τον Θορ στην ταινία.

9. Batgirl (Βatman)

Φοράει κολάν, μπέρτα και κόκκινο κραγιόν. Τρία χαρακτηριστικά που είναι αρκετά για να κινήσει το ενδιαφέρον κάθε αγοριού.

Το άρθρο βασίστηκε στο «27 Cartoon Characters Who Gave Us The Hots As Kids» που δημοσιεύτηκε στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.