Μεγάλοι σταρ ποζάρουν αγκαλιά με τους νεότερους εαυτούς τους

Μεγάλοι σταρ ποζάρουν αγκαλιά με τους νεότερους εαυτούς τους

Θυμάστε που στην ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον» ο Marty McFly πηγαίνει πίσω στο παρελθόν και γνωρίζει τους γονείς του σε νεαρή ηλικία;

Ο Κολομβιανός illustrator, Fulvio Obregon -είτε είναι φαν της εν λόγω ταινίας είτε όχι- πήγε αυτό το σενάριο ένα βήμα παρακάτω, μέσω της τέχνης του. Δημιούργησε μια σειρά εικονογραφήσεων που απεικονίζουν διάσημους, δίπλα δίπλα με τους νεότερους εαυτούς τους.

Θρυλικοί ηθοποιοί και μουσικοί, όπως ο Al Pacino και ο Mick Jagger και πρωτοπόροι της τεχνολογίας όπως ο Bill Gates, κάνουν παρέα με τις άγουρες, νεαρές εκδοχές τους, δημιουργώντας εντυπωσιακά, άκρως ρεαλιστικά πορτρέτα όπου το παρόν συναντά το παρελθόν. Επίσης, κάθε χαρακτήρας φέρει πάνω του κάποια λεπτομέρεια από αυτό που τον έκανε να ξεχωρίσει στην καριέρα του ή στη ζωή του -κάτι σαν κλείσιμο του ματιού του καλλιτέχνη προς τον θεατή.

Ο Obregon ονόμασε τη σειρά του «Yo & Mi Otro Yo» («Εγώ και O Άλλος Εαυτός Μου») και μπορείτε να δείτε μερικά από τα πορτρέτα του παρακάτω. Για ολόκληρη τη συλλογή, επισκεφθείτε τη σελίδα του στο behance.net.

Al Pacino

Yo & Mi Otro Yo

Δημοφιλή