Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας διέλυσε το κόμμα του για να υπηρετήσει τους δανειστές

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας διέλυσε το κόμμα του για να υπηρετήσει τους δανειστές
Eurokinissi

Νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας ότι αυτός ήταν που διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ και πως κάνει εκλογές για να ξεφορτωθεί όσους αντιτίθενται στο μνημόνιο.

«Η κυβέρνηση παραιτήθηκε για να επισπεύσει τη διαδικασία και να φύγουν από τη Βουλή όσοι αποτελούν εμπόδιο για τα μνημόνια και να μην υπάρχει αυτή η ενοχλητική πρόεδρος που αντιτίθεται στις εντολές των δυναστών αυτού του λαού» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

«Επιχαίρουν οι δανειστές που γίνονται οι εκλογές» συνέχισε η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε πως για την παραίτηση της κυβέρνησης δεν ενημερώθηκε ούτε από τον κ. Τσίπρα, αλλά ούτε και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

«Τα συζητούσαν μόνοι τους» είπε.

Η κ. Κωνσταντοπούλου συνέχισε την πολεμική της κατά του κ. Τσίπρα, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει προηγούμενο προέδρου και πρωθυπουργού, να διαλύει το κόμμα του για να υπηρετήσει τους δανειστές» και σχολίασε πως ο κ. Τσίπρας κατέβηκε με ψευδεπίγραφη ταμπέλα ΣΥΡΙΖΑ όπως όταν η ΕΡΤ έγινε ΝΕΡΙΤ.

«Αποδίδω ευθύνη στον κ. Τσίπρα γιατί δεν ενεργοποιήθηκαν τα συμπεράσματα της επιτροπής Δημοσίου Χρέους. Αυτήν τη στιγμή καταλύεται η δημοκρατία στη χώρα μας όταν τίθεται το δίλημμα ευρώ ή δημοκρατία» δήλωσε στην ΕΡΤ η υποψήφια της Λαϊκής Ενότητας Ζωή Κωνσταντοπούλου .

Επιπλέον η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε ότι πήγαιναν απροετοίμαστοι στις διαπραγματεύσεις, ενώ υπήρχαν νομικές επιτροπές και αξιόλογα στελέχη που δεν αξιοποιήθηκαν.

«Στα Brussels groups πήγαιναν οι γραμματείς του κ. Τσίπρα...Αποφάσισαν να κάνουν μόνοι τους διαπραγμάτευση με πυροβολημένα πόδια. Πρέπει να μας που γιατί το έκαναν αυτό από τη στιγμή που υπήρχαν τα στελέχη» είπε.

Δημοφιλή