Απίστευτη ιστορία: Θα ήταν παράνυμφος στο γάμο της κολλητής της, ο γαμπρός τη βίασε και η φίλη της τον παντρεύτηκε

Θα ήταν παράνυμφος στο γάμο της κολλητής της, ο γαμπρός τη βίασε και η φίλη της τον παντρεύτηκε
twitter

Ούτε σεξουαλικό θρίλερ να ήταν αυτή η ιστορία, με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα η οποία πήγε για επίσκεψη στην καλύτερή της φίλη, λίγο πριν το γάμο τους και η ζωή τους καταστράφηκε.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail η 26χρονη γυναίκα και η νύφη ήταν φίλες. Η ίδια την επισκέφτηκε στο σπίτι της τέσσερις βδομάδες πριν το γάμο τους στον οποίο μάλιστα θα ήταν και παράνυμφος.

Όπως όμως καταγγέλλει η ίδια ο γαμπρός ο οποίος είναι αξιωματικός στο ιατρικό σώμα του Βασιλικού Στρατού και ονομάζεται Ντάνιελ Χάουαρντ, τη βίασε, την ώρα μάλιστα που η μέλλουσα σύζυγός του κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο.

Μάλιστα η ίδια τέσσερις βδομάδες μετά δεν πήγε καν στο γάμο της κολλητής της διότι όπως είπε φοβόταν μήπως αυτό το πράγμα ξανασυμβεί.

Όπως είπε η ίδια μάλιστα στην Daily Mirror, «Σκόπευα να είμαι παράνυμφος στο γάμο. Σκοπεύαμε να κάνουμε παιδιά μαζί και να τα μεγαλώσουμε παρέα».

Η ίδια μάλιστα διαγνώστηκε με μετατραυματικό στρες, άλλαξε δουλειές και σπάνια αφήνει την οικογένειά της.

Ο γαμπρός πάντως το αρνήθηκε επανειλημμένα στο δικαστήριο, ωστόσο τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν πολύ δυνατά και ισχυρά.

Μάλιστα ο δικαστής που βρισκόταν στην έδρα του δικαστηρίου κατηγόρησε τον Χάουαρντ ότι προσπαθεί να ταπεινώσει και να δυσφημίσει το θύμα του.

Ωστόσο η φίλη της 26χρονης αντί να συμπαρασταθεί στην φίλη της για την αποτρόπαια πράξη του αρραβωνιαστικού της, στάθηκε στο πλευρό του και λίγες εβδομάδες μετά τον παντρεύτηκε.

Δημοφιλή