Μεγάλη αγωνία για Ντα Κόστα

Μεγάλη αγωνία για Ντα Κόστα
Sport24.gr

Η κακοδαιμονία στον Ολυμπιακό με τους τραυματισμούς δεν λέει να σταματήσει. Στο ματς με την Μπάγερν έπαθε θλάση ο Τσόρι, εδώ και ένα μήνα λείπει ο Μπουχαλάκης, ο Μανιάτης έχει το γνωστό πρόβλημα και από το βράδυ της Τρίτης (22/9) προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο και ο Μανουέλ Ντα Κόστα, για τον οποίο υπάρχει έντονη ανησυχία μη τυχόν και έχει πειραχτεί ο μηνίσκος!

Επισήμως ο γιατρός της ομάδας Χρήστος Θέος έλεγε κατά την επιστροφή της ομάδας από την Ξάνθη ότι θα τον δει το πρωί της Τετάρτης (23/9) για να διαπιστωθεί το η σοβαρότητα της κατάστασης του Μαροκινού στόπερ. Το μόνο που επιβεβαίωνε ήταν ότι έχει χτυπήσει στο γόνατο. Μέχρι εκεί… Δεν έκανε λόγο ούτε για μηνίσκο, ούτε για οτιδήποτε άλλο.

Από την άλλη όμως, επικρατούσε έντονη ανησυχία στην ερυθρόλευκη αποστολή. Και εδώ δεν έχει να κάνει με το αν θα προλάβει την Άρσεναλ ή όχι. Ίσα-ίσα που έτσι όπως τον είδαν τον Ντα Κόστα στην επιστροφή από την Ξάνθη, δινόταν η εντύπωση ότι δεν το προλαβαίνει και πώς το πιθανότερο είναι ο Ολυμπιακός να πάει με δίδυμο Μποτία και Σιόβα στο Λονδίνο.

Αυτό που «καίει» πρωτίστως τους Πειραιώτες είναι να μην έχει πάθει καμιά... χοντρή ζημιά και λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπομονή λοιπόν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, με την ελπίδα να μην έχει τελικά κάτι το σοβαρό.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δημοφιλή