Η θετική ενέργεια πήγε στο Ο.Α.Κ.Α.: 10 χρόνια αισιοδοξία, ζωντάνια και μουσική

Η θετική ενέργεια πήγε στο Ο.Α.Κ.Α.: 10 χρόνια αισιοδοξία, ζωντάνια και μουσική
studio panoulis

Ποιος δεν χρειάζεται λίγη θετική ενέργεια στις μέρες μας; Ευτυχώς η Amita Motion, φρόντισε να μας χαρίσει στιγμές αισιοδοξίας και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, οργάνωσε μία μουσική γιορτή για τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας.

Βρεθήκαμε στο Ο.Α.Κ.Α. και δεν ήμασταν οι μόνοι, αφού το Τείχος των Εθνών είχε γεμίσει από νωρίς με περισσότερους από 65.000 νέους που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο αγαπημένο τους μουσικό event και να γιορτάσουν τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας.

Ο παρουσιαστής της βραδιάς Θέμης Γεωργαντάς

Τη συναυλία για τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας Amita Motion άνοιξαν ο Στέλιος Λεγάκης, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Κωνσταντίνος Φρατζής. Στη συνέχεια, o απόλυτος πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε το ενθουσιώδες κοινό και σήμανε την έναρξη της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2015 Amita Motion! Στη σκηνή ανέβηκαν ο Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα δίνοντας τον πιο θετικό παλμό και παρέδωσαν τη σκυτάλη στον Stan που παρέσυρε τους νέους με τις γνωστές επιτυχίες του. Ακολούθησαν σε guest εμφάνιση οι Stavento σε μία live ανατρεπτική εμφάνιση. Στη συνέχεια η Demy έκλεψε τις εντυπώσεις ενώ η δυναμική σύμπραξή της με τον OGE εντυπωσίασε το κοινό. Αμέσως μετά, στο stage ανέβηκαν οι Boys + Noise οι οποίοι εκτίναξαν τα ισχυρά κύματα θετικής ενέργειας. Οι νέοι υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τις MEΛΙSSES και τους Playmen, οι οποίοι παρουσίασαν και ένα ξεχωριστό live act με την Demy. Ακολούθησε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα που ξεχώρισε μέσα από μία δυναμική εμφάνιση, για ακόμα μία φορά. Ο Claydee κράτησε τη θετική ενέργεια στα ύψη ενώ η Vassy μαζί με τους Ace 2 Ace ξεσήκωσαν τους fans της Amita Motion με τα θετικά τους beats. Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, σε μία συνεργασία έκπληξη με την Ελένη Φουρέιρα και τους Boys + Noise απογείωσαν τη διάθεσή του κοινού, ενώ ο Dj Pitsi βρισκόταν στο positive booth κατά τη διάρκεια όλης της συναυλίας με τους ξεσηκωτικούς του ήχους.

Μύρωνας Στρατής & Ησαΐας Ματιάμπα

Η Amita Motion δεν θα μπορούσε να μην έχει μία ξεχωριστή έκπληξη για να γιορτάσει τα 10 Χρόνια Θετική Ενέργεια. Για πρώτη φορά στη σκηνή της Θετικής Ενέργειας, εμφανίστηκε ο κορυφαίος star Σάκης Ρουβάς, ως special guest, ο οποίος παρουσίασε ένα φαντασμαγορικό live. Φυσικά, αποθεώθηκε από τους χιλιάδες θεατές ερμηνεύοντας τα 10 πιο θετικά τραγούδια της πορείας του, όπως τα επέλεξε το κοινό. Η βραδιά κορυφώθηκε με τις 10 πιο θετικές παρέες, που αναδείχθηκαν μέσα από online ενέργειες, να ανεβαίνουν στη σκηνή και να συμμετέχουν στο closing act του Σάκη Ρουβά γιορτάζοντας με το κοινό τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας!