ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/09/2015 07:36 EEST | Updated 24/09/2015 07:36 EEST

Ραχήλ Μακρή προς Κωνσταντοπούλου: «Σε ευχαριστώ που δεν παρέδωσες την σφραγίδα στους αποικιοκράτες»

Eurokinissi

Ένα συγκινητικό μήνυμα για την Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε η Ραχήλ Μακρή στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Έζησα υπέροχες στιγμές δίπλα σου και αισθάνομαι την τιμή να ανήκω στους ανθρώπους σου στις λαμπρές μα λυπημένες μέρες της κρίσης. Λίγοι πολιτικοί είναι στις μέρες μας τόσο λαμπροί όσο εσύ. Είμαι επίσης περήφανη που σε ακολούθησα χωρίς δισταγμό, που ταυτίστηκα με τον τρόπο που σκέφτεσαι και που εκτιμάς τους κινδύνους», γράφει η κ. Μακρή πάνω από μια φωτογραφία που δημοσίευσε το βράδυ της Τετάρτης στον τοίχο της. Στην φωτογραφία η ίδια φαίνεται να αγκαλιάζει και να φιλά την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Έζησα υπέροχες στιγμές δίπλα σου και αισθάνομαι την τιμή να ανήκω στους ανθρώπους σου στις λαμπρές μα λυπημένες μέρες τη...

Posted by Ραχήλ Μακρή on Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

Λίγα λεπτά νωρίτερα, η κ. Μακρή είχε αναδημοσιεύσει την είδηση ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου βούρκωσε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Αλήθειας, γράφοντας το εξής: «Σου έστειλα τότε ένα μήνυμα να μου υποσχεθείς οτι δεν θα παραιτηθείς όπως σου ζητούσαν και θα συνέχιζες για τα παιδιά μου και για όλα τα ελληνόπουλα. Σ´ ευχαριστώ που δεν υποτάχτηκες και δεν παρέδωσες την σφραγίδα στους αποικιοκράτες. Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει».

Sponsored Post