Η οικογενειακή ζωή του συνεργού της Μαζιώτη στο Βόλο και η έφοδος της ΕΛΑΣ μπροστά στα μάτια των παδιών τους

Η οικογενειακή ζωή του συνεργού της Μαζιώτη στο Βόλο και η έφοδος της ΕΛΑΣ μπροστά στα μάτια των παδιών τους
sooc

Σαν μια τυπική οικογένεια ζούσαν ο Γιώργος Πετρακάκος- καταζητούμενος συνεργός του Μαζιώτη- και η σύντροφός του σε διαμέρισμα της οδού Γαλλίας, στο Βόλο. Το ζευγάρι που συνελήφθη μαζί με άλλα δύο άτομα κατοικούσε στο σπίτι μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 2 και 4 ετών. Κατά την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής το πρωί της Πέμπτης ήταν παρών τα δύο ανήλικα και έτσι οι αστυνομικοί είχαν εκπονήσει ειδικό σχέδιο ακινητοποίησης για να μην τεθούν σε κίνδυνο.

Στη συνέχει τα παιδιά παραδόθηκαν στους γονείς της 36χρονης μητέρας, στην Αθήνα.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς, είναι ότι στο διαμέρισμα υπήρχε ένα Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι τα οποία στις μετακινήσεις τους, οι συλληφθέντες δεν τα είχαν επάνω τους.

Το σπίτι ενοικιάστηκε από την 36χρονη η οποία ήταν άγνωστη στην αστυνομία και έχει μπει πλέον στο μικροσκόπιο για να διαπιστωθεί εάν έχει συμμετάσχει σε εγκληματικές πράξεις.

Εκτός από το ζευγάρι συνελήφθησαν και δύο αδέρφια, 35 και 27 ετών. Ο ένας εκ των δύο πηγαινοερχόταν από την Αθήνα στο Βόλο, τέθηκε υπό παρακολούθηση από τους αστυνομικούς και έτσι η αντιτρομοκρατική κατάφερε να φτάσει στο κρησφύγετο του Βόλου.

Δημοφιλή