Φλαμπουράρης: Η λαϊκή εντολή δεσμεύει όλο τον ΣΥΡΙΖΑ. Σταθερή θα παραμείνει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία

Φλαμπουράρης: Η λαϊκή εντολή δεσμεύει όλο τον ΣΥΡΙΖΑ. Σταθερή θα παραμείνει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία
Sooc

Την βεβαιότητά του ότι θα παραμείνει σταθερή η κοινοβουλευτική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά».

Ο υπουργός, αναφερόμενος στην σύσταση της Λαϊκής Ενότητας, χαρακτήρισε την αποχώρηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ «πληγή», προσθέτοντας ότι το συγκεκριμένο ζήτημα δεν απασχολεί πλέον το κόμμα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών.

Απαντώντας για το τι στάση θα κρατήσει η «Κίνησης των 53», ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε πως η πολιτική που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθείται από όλα τα μέλη του.

«Η λαϊκή εντολή που πήραμε από τον ελληνικό λαό δεσμεύει όλο τον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε.

Ο υπουργός κατέληξε αναφερόμενος στις υποχρεώσεις της νέας κυβέρνησης, οι οποίες είναι πολλές λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα μας.

«Η νέα κυβέρνηση δεν έχει ούτε λεπτό για χάσιμο, δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, αλλά και της κρίσιμης φάσης στην οποία βρίσκεται η διαπραγμάτευση. Θα επιδιωχθεί κάθε δυνατή συναίνεση στη βάση των προεκλογικών, προγραμματικών μας δεσμεύσεων», δήλωσε.

Δημοφιλή