Νότια Αφρική: Δανός συνελήφθη μετά την ανακάλυψη γυναικείων γεννητικών οργάνων στο ψυγείο του

Νότια Αφρική: Δανός συνελήφθη μετά την ανακάλυψη γυναικείων γεννητικών οργάνων στο ψυγείο του

Ένας Δανός ιδιοκτήτης καταστήματος με όπλα συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μετά τον εντοπισμό 21 κομματιών γυναικείων γεννητικών οργάνων αποθηκευμένων στο ψυγείο του στο σπίτι.

Σύμφωνα με τη HuffPost UK, ο 63χρονος Πέτερ Φρέντερικσεν, ο οποίος ζει στο Μπλοεμφοντέιν στη Νότια Αφρική κατηγορείται ότι παρέσυρε τα θύματά του στο σπίτι του, όπου τα νάρκωνε και έκανε παράνομες εγχειρήσεις πάνω τους.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, εκφοβισμό και παραβίαση των νοτιοαφρικανικών ιατρικών νόμων.

Σύμφωνα με το Associated Press, η σύζυγος του Φρέντερικσεν ενημέρωσε τις αρχές σχετικά με τα φρικιαστικά αποθηκευμένα ευρήματα και η αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο και την έκταση της εμπλοκής της.

Σε σχετική ανακοίνωση, η εκπρόσωπος της αστυνομίας Λίντα Στάιν είπε ότι «πρόκειται για τον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων μιας γυναίκας, την αποκοπή τους και τη διατήρησή τους ως τροπαίων...το κάνει εδώ και πολύ καιρό, επειδή ένα από αυτά ήταν σημαδεμένο με το όνομα της γυναίκας, την τοποθεσία (Λεσότο) και το έτος 2010».

Δεν είναι γνωστό αν τα κομμάτια προέρχονται από 21 διαφορετικές δυναίκες. Επίσης δεν είνια γνωστό εάν αυτά έγιναν ενώ τα θύματα ήταν νεκρά ή ζωντανά. Η αστυνομία έχει ζητήσει από γυναίκες που δέχτηκαν επίθεση από τον Φρέντερικσεν να προβούν σε καταγγελίες.

Όσο ήταν στην αίθουσα του δικαστηρίου, αποδοκιμάστηκε από παρατηρητές, κάποιοι εκ των οποίων τον φώναζαν «Σατανά», ενώ οδηγούνταν προς την έξοδο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Sun, ο ίδιος κατηγορεί τη γυναίκα του, λέγοντας ότι «είναι αυτή που κρατά τέτοια πράγματα» και ότι η ίδια ήταν φίλη με μάγους- γιατρούς, προσθέτοντας ότι είναι δικό της το ψυγείο.

Σημειώνεται πως στα ευρήματα περιλαμβάνονται βίντεο με ακρωτηριασμένα γεννητικά όργανα και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Δημοφιλή