ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27/09/2015 08:32 EEST | Updated 27/09/2015 08:33 EEST

Αυτή η φωτογραφία γάμου έγινε viral για καλό σκοπό και ''μάζεψε'' 15.000 δολάρια σε 24 ώρες

Facebook

Μία φωτογραφία γάμου έγινε viral όταν η φωτογράφος της είπε ότι θα δωρίσει για κάθε κοινοποιήση στο Facebook 3 δολάρια για τις πρώτες 24 ώρες που θα συμπλήρωνε online.

Πρόκειται για την Edwina Robertson η οποία πόσταρε τη φωτογραφία στο προφίλ της αφότου είχε ταξιδέψει σε μία περιοχή η οποία ονομάαζεται Blackall στο δυτικό Queensland στην Αυστραλία ώστε να φωτογραφίσει ένα γάμο και εντυπωσιάστηκε από τις συνθήκες οι οποίες είχαν δημιουργηθεί εξαιτίας της ξηρασίας στην αγροτική κοινότητα. όπως δήλωσε η ίδια «αισθάνομαι τόσο ευγνώμων που ταξίδεψα για περίπου 9 ώρες για να απαθανατίσω ένα ευτυχές γεγονός, το μυστήριο του γάμου στο Blackall αλλά τελικά ήταν κάτι παραπάνω από ένα γάμο. Ήταν ένα γεγονός το οποίο αφορούσε ολόκληρή την κοινότητα».

It is no secret that my heart lies within the Australian Outback. If you have ever lived in a rural community you will...

Posted by Edwina Robertson Photography on Monday, September 21, 2015

Η φωτογράφος θα δωρίσει το χρηματικο ποσό στο Tie Up the Black Dog, έναν φιλανθρωπικό οργανισμό ο οποίος είναι αφοσιωμένος στην καταπολέμιση της κατάθλιψης και των ψυχικών ασθενειών στις αγροτικές κοινωνίας στην Αυστραλία.

Η φωτογραφία έχει μοιραστεί περί τις 7.000 φορές σε 24ωρες και έτσι συγκεντρώθηκε το ποσό της τάξης των 15.000 δολαρίων.

Mε πληροφορίες από το TIME