Είναι μόλις 10 χρονών αλλά διαθέτει υπερδυνάμεις: Με κλειστά μάτια διαβάζει βιβλία και αναγνωρίζει χρώματα

To 10χρονο αγόρι με τις υπερδυνάμεις που μπορεί να διαβάζει και να αναγνωρίζει χρώματα με κλειστά μάτια
youtube

«Υπερδυνάμεις» φαίνεται ότι έχει ένα 10χρονο αγόρι από την Ινδία το οποίο φαίνεται σε ένα βίντεο να διαβάζει, να αναγνωρίζει χρώματα και να οδηγεί ένα ποδήλατο αποφεύγοντας με μαεστρία τους πεζούς, παρά το γεγονός ότι δεν βλέπει τίποτα επειδή έχει τα μάτια του δεμένα.

'

Όπως μεταδίδει η Mirror, ο Βίκας Πάντσαλ μπορεί να αναγνωρίζει τα χρώματα απλά με το να μυρίζει τις εικόνες. Ο ίδιος ανέφερε ότι οι ικανότητες του αυτές αναπτύχθηκαν μέσω μιας τεχνικής του μυαλού γνωστή ως ενεργοποίηση του Μεσεγκεφάλου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η τεχνική αυτή στοχεύει στην τόνωση ενός μικρού μέρους του εγκεφάλου το οποίο λειτουργεί ως κέντρο αναμετάδοσης πληροφοριών οι οποίες συγκεντρώνονται από την οπτική, την ακουστική και την κινητικότητα του σώματος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι άνθρωποι που αναπτύσσουν αυτή την τεχνική μπορούν να θυμούνται οτιδήποτε έχουν δει ή ακούσει έστω μία φορά. Ως αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά μπορούν να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες με τα μάτια κλειστά.

Ο Βίκας σπατάλησε για την τεχνική αυτή γύρω στις δύο ώρες την μέρα. Στόχος του ήταν να γίνει ο πρώτος στην τάξη του στο σχολείο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η τεχνική αυτή προσφέρεται μόνο για παιδιά τα οποία είναι από πέντε έως 15 χρονών και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ασία.

Δείτε το βίντεο:

Δημοφιλή