ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/09/2015 08:49 EEST | Updated 29/09/2015 08:50 EEST

Κτηνωδία δημοτικού συμβούλου στο Παγγαίο. Χτύπαγε αλύπητα τον σκύλο του. Συνελήφθη έπειτα από δημοσιοποίηση βίντεο

Συνελήφθη από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης ένας 68χρονος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Παγγαίου ύστερα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του για την κακοποίηση σκύλου του.

Μάλιστα υπάρχει σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύει το paggaionet και εμφανίζει το εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο, της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παγγαίου, την ώρα που κακοποιεί με βάναυσο τρόπο τον ίδιο τον σκύλο του.

Ο 68χρονος φαίνεται να χρησιμοποιεί ένα ξύλινο μπαστούνι και με αυτό να χτυπάει στο κεφάλι και στο σώμα το σκυλί, που ήταν δεμένο στην αυλή του σπιτιού του.

Στο βίντεο, το ζώο φαίνεται να σφαδάζει από τον πόνο και τον 68χρονο να το βρίζει και να του φωνάζει «φάτο», θέλοντας προφανώς να το αναγκάσει να φάει φαγητό, που δεν ήθελε. Στο σημείο της κακοποίησης σπεύδουν τρεις γυναίκες που σταματούν την κακοποίηση του σκυλιού, αποτρέποντας τον 68χρονο να το χτυπάει.

Το σκυλί φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι και μεγάλο αιμάτωμα στην περιοχή του ματιού, ενώ ο κτηνίατρος που το εξέτασε είπε πως το σκυλί είναι τρομοκρατημένο.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)