ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29/09/2015 11:49 EEST | Updated 29/09/2015 11:50 EEST

Συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ για την στελέχωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου

Sooc

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, με τον οποίο συζήτησε την στελέχωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, καθώς και άλλα σημαντικά θέματα.

Μετά την συνάντηση ο κ. Κοντονής τόνισε: «Η ΕΠΟ είναι έτοιμη να δώσει λύση με βάση τον Νόμο και στο θέμα της στελέχωσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Υπάρχουν και κάποια άλλα ζητήματα που έθεσα στον πρόεδρο και θα τα συζητήσουμε. Τα περισσότερα προβλήματα προέρχονται από την απαράδεκτη διάταξη του 2006 για το καθεστώς αυτονομίας, ενώ τώρα πρέπει να τις προσαρμόσουμε στο καθεστώς αυτοδιοίκησης, όπως όλες οι Ομοσπονδίες.

Σε ερώτηση για το ηλεκτρονικό εισιτήριο ο κ. Κοντονής είπε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι το ηλεκτρονικό εισιτήριο έχει ήδη μπει σε λειτουργία. Χθες συγκαλέσαμε και την ευρεία σύσκεψη με όλους τους φορείς, με τη συμμετοχή της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, κ. Αικατερίνης Σαββαΐδη. Δόθηκαν λύσεις στα θέματα των ελέγχων που πρέπει να γίνουν από τις κρατικές υπηρεσίες και είμαι σίγουρος ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το θέμα είναι το εξής: ότι αυτή η κυβέρνηση χρειάστηκε 5-6 μήνες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο όταν οι προηγούμενες κυβερνήσεις κωλυσιεργούσαν εδώ και 10 χρόνια για να το εφαρμόσουν! Πρώτη φορά αριστερά, πρώτη φορά ηλεκτρονικό εισιτήριο. Κι έπεται συνέχεια...».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)