ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29/09/2015 06:26 EEST | Updated 29/09/2015 08:18 EEST

Δεν απαντά ο Παπαμιμίκος στις αιτιάσεις Μεϊμαράκη-Μητσοτάκη περί ανεπίτρεπτης στήριξης στον Τζιτζικώστα

sooc

Δεν απαντά ευθέως ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ στις αιτιάσεις σε βάρος του- από τους Ε.Μεϊμαράκη και Κ.Μητσοτάκη- περί «ανεπίτρεπτης» στήριξης του υποψηφίου για την ηγεσία του κόμματος, Απ.Τζιτζικώστα. Συγκεκριμένα ο κ.Ανδρέας Παπαμιμίκος μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ αρκέστηκε να δηλώσει ότι θα τηρηθεί πιστά το καταστατικό του κόμματος.

«Όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής μαζί με τους εκπροσώπους των υποψηφίων που θα ανακηρυχθούν την επόμενη Δευτέρα εγγυούνται την πιστή εφαρμογή του καταστατικού και την επιτυχή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη θεωρούν «ανεπίτρεπτο και ασυμβίβαστο ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και γραμματέας του κόμματος να τάσσεται υπέρ κάποιου υποψηφίου» ενώ στο θέμα έχουν αναφερθεί και από το περιβάλλον του υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη σχολιάζοντας πως «οι κινήσεις του κ. Παπαμιμίκου υπέρ του κ. Τζιτζικώστα έχουν υποπέσει και στη δική μας προσοχή και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει απόλυτο δίκιο καθώς αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο».