Βαρύς οπλισμός, περούκες, ψεύτικα χέρια και αλεξίσφαιρα γιλέκα, τα ευρήματα στο κρησφύγετο Πετρακάκου

Τα ευρήματα στο κρησφύγετο Πετρακάκου: Βαρύς οπλισμός, περούκες, ψεύτικα χέρια και αλεξίσφαιρα γιλέκα
eurokinissi

Περούκες, ψεύτικα χέρια, αλεξίσφαιρα αστυνομικά γιλέκα και μάσκες καρναβαλιού βρέθηκαν στο κρησφύγετο του Γιώργου Πετρακάκου στο Μώλο Φθιώτιδας, εκτός από το βαρύ οπλοστάσιο που θα μπορούσε να εξοπλίσει έναν μικρό… Στρατό.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για αντικείμενα που θα χρησιμοποιούσε η ομάδα Πετρακάκου σε ληστείες.

Στο μεταξύ, σήμερα Τρίτη ανακοινώθηκε ότι τα όπλα που βρέθηκαν από την Αστυνομία στο κρησφύγετο στο Μώλο Φθιώτιδας είναι «καθαρά». Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για έξι καλάσνικοφ, δύο οπλοπολυβόλα Ούζι και ένα αντιαρματικό RPG, τα οποία δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ σε τρομοκρατική ή άλλη εγκληματική ενέργεια.

Αξιωματικοί της Αστυνομία επισημαίνουν ότι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από τους συλληφθέντες σε ληστείες αλλά σημαίνει ότι σίγουρα δεν έχουν εκτοξευτεί σφαίρες από αυτά.

Το ενδιαφέρον των αστυνομικών στρέφεται πλέον στην ύπαρξη κρησφύγετου στην Αθήνα. Και αυτό γιατί η ομάδα Πετρακάκου φέρεται να συμμετείχε σε ληστείες στην πρωτεύουσα και έτσι εκτιμάται ότι υπάρχει και στην Αθήνα κρυμμένος οπλισμός.

Ο 37χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έκρυβε καλά τα καλάσνικοφ στην έκταση των πέντε στρεμμάτων στη Φθιώτιδα και για το λόγο αυτό οι έρευνες συνεχίζονται υπό το φόβο να μην έχουν εντοπιστεί και άλλα όπλα.

Δημοφιλή