Το ξεσάλωμα Βρετανών αρχιτεκτόνων στη Ρώμη θύμιζε όργιο βγαλμένο από την "αιώνια πόλη"

Το ξεσάλωμα Βρετανών αρχιτεκτόνων στη Ρώμη θύμιζε όργιο βγαλμένο από την "αιώνια πόλη"

Ο διευθυντής μιας εκ των κορυφαίων περιβαλλοντικών εταιριών στη Μεγάλη Βρετανία και άλλοι πέντε συμπατριώτες του κατηγορούνται για προσβολή δημοσίας αιδούς από τις αρχές της Ρώμης επειδή έκαναν γυμνοί μπάνιο σε διάσημο συντριβάνι της πόλης.

Στην παρέα που βούτηξε στο συντριβάνι του Ναϊάδες, στην Piazza Repubblica ήταν και δύο γυναίκες αναφέρει ένας αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος περιέγραψε τη σκηνή ως "εξαιρετικά διασκεδαστική" και είπε ότι "έμοιαζε με ένα όργιο στην Αρχαία Ρώμη".

Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν ο 39χρονος διευθυντής της εταιρίας EDP Ben Rosedale ο οποίος μαζί με τη 36χρονη σύζυγό του Emily είχαν πάει διακοπές στη Ρώμη και έμεναν στο Grand Hotel Quirinale πολύ κοντά στην Piazza Repubblica.

Οι μεθυσμένοι συνάδελφοί γδύθηκαν και έπεσαν μέσα στο συντριβάνι για να γιορτάζοντας την τελευταία βραδιά τους στην "αιώνια πόλη". Ένας μάρτυρας είπε: "Έμοιαζε με όργιο στην Αρχαία Ρώμη. Οι άνδρες ήταν εντελώς γυμνοί και οι γυναίκες τόπλες. Μια από αυτές ήταν ξανθιά, πολύ νέα και αρκετά ελκυστική."

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε: "Ήταν εκεί για περίπου μισή ώρα. Τραγουδούσαν και φώναζαν. Στην αρχή δεν υπήρχε σχεδόν κανείς γύρω τους. Στη συνέχεια ήρθε η αστυνομία και αρκετός κόσμος που άρχισε να τραβάει βίντεο."

Η δημοτική αστυνομία τους ανάγκασε να ντυθούν και αφού τους έβαλε πρόστιμο 169 Ευρώ του μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα.

Οι κατηγορούμενοι έχουν ορίσει δικηγόρο για τη δίκη καθώς κατηγορούνται για προσβολή δημοσίας αιδούς ενώ αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης από τρεις μήνες έως τρία χρόνια.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Δημοφιλή