ΕΙΔΗΣΕΙΣ
30/09/2015 07:11 EEST

Όταν οι άντρες σατιρίζουν πετυχημένα τις γυναίκες και άλλες 4 ειδήσεις που αγάπησε το ίντερνετ

brosbeingbasic

Το αντρικό χιούμορ, οι καινοτομίες στον σύγχρονο τρόπο διαπαιδαγώγησης, τα εντελώς ακατανόητα, ανούσια αλλά και κάπως αστεία gadget που εφευρίσκει σήμερα ο κόσμος και η σταθερά ανυπέρβλητη δύναμη της αγάπης, είναι τα κεντρικά θέματα των καλύτερων viral της εβδομάδας που μας πέρασε. Ποικιλία, όχι αστεία. Αλλά έτσι είναι: όταν έχεις την υπηρεσία VDSL του ΟΤΕ να σαρώνει με τις ταχύτητές της ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει στο παγκόσμιο ίντερνετ και να σου προσφέρει σε μηδενικό χρόνο όλες τις υπηρεσίες που έχεις ανάγκη για να απολαύσεις το διαδικτυακό σερφάρισμα όπως του αξίζει, από ποικιλία ειδήσεων άλλο τίποτα.

1. Ένα μισοπεθαμένο σκυλί μεταμορφώθηκε μέσα σε δύο μήνες από την αγάπη του κόσμου

Η οργάνωση Animan Aid Unlimited ανακάλυψε μια μέρα στην άκρη του δρόμου έναν σκυλάκο σε άθλια κατάσταση, γεμάτο αρρώστιες, δερματολογικές παθήσεις και, κυρίως, φόβο στα μάτια του. Τον πήραν μαζί τους στο καταφύγιο και ανέλαβαν την επαναφορά του στη ζωή. Δύο μήνες μετά, ο μισοπεθαμένος σκύλος του πεζοδρομίου είναι ένα υγιέστατο, ευτυχισμένο πλάσμα, με τον φόβο στα μάτια του να έχει μετατραπεί σε ευγνωμοσύνη.

Πηγή: boredpanda.com

2. Υπέροχες, συγκινητικές φωτογραφίες «Πριν και Μετά», παιδιών που γεννήθηκαν πρόωρα

Τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα δίνουν συχνά σκληρές μάχες για να κρατηθούν στη ζωή. Ο φωτογράφος Red Methot ξεκίνησε τη σειρά «Les Premas» για να δείξει πως τα πρόωρα βρέφη όχι μόνο καταφέρνουν, σε πολλές περιπτώσεις, να επιβιώσουν αλλά και να ζήσουν μια κανονική, ευτυχισμένη ζωή.

Πηγή: boredpanda.com

3. Ιάπωνες σχεδιαστές δημιουργούν «ανώνυμες» μπογιές για να μάθουν στα παιδιά τα χρώματα

Οι Ina Moteki, ένα δίδυμο σχεδιαστών από την Ιαπωνία, δημιούργησαν τις «Nameless Paints» (Ανώνυμες Μπογιές) για να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά μαθαίνουν τα χρώματα. Αντί να βάλουν τα ονόματα των χρωμάτων, οι σχεδιαστές τύπωσαν πάνω σε κάθε σωληνάριο

μια «εξίσωση» η οποία δείχνει τα βασικά χρώματα που αναμείχθηκαν (και σε τι ποσότητα) για να δημιουργηθεί το χρώμα που υπάρχει μέσα.

Πηγή: boredpanda.com

4. To gadget που θα κάνει το σκυλί σας να ποζάρει σωστά για την τέλεια selfie

Πιστεύετε πως όλη αυτή η ιστορία με τις selfies έχει παρατρβήξει; Ναι, κι εμείς. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν γελάσαμε (πολύ) όταν είδαμε αυτό το αξεσουάρ για smartphones, το οποίο είναι σίγουρο πως θα κάνει το σκυλί σας να ποζάρει σαν επαγγελματίας την επόμενη φορά που θα θέλετε να τραβήξετε μια selfie μαζί του. Και, για να μην πάει χαμένο ένα τέτοιο έργο τέχνης, μπορείτε αμέσως μετά να εκμεταλλευτείτε τις ασύλληπτες ταχύτητες της OTE VDSL σύνδεσής σας και να την ανεβάσετε στα social media, ώστε να τη θαυμάσει ολόκληρο το ίντερνετ.

Πηγή: boredpanda.com

5. Και τώρα, λίγο αγνό, τίμιο αντρικό χιούμορ

Το οποίο, όμως, είναι και εντελώς ξεκαρδιστικό. Ο λογαριασμός @brosbeingbasic στο Instagram, έχει ως στόχο να σατιρίσει όλες τις κλισέ φωτογραφίες που ανεβάζουν οι γυναίκες στο εν λόγω κοινωνικό δίκτυο -όλες έχουμε ανεβάσει από μία τέτοια, παραδεχτείτε το. Το γεγονός πως το κοινωνικό αυτό έργο το έχουν αναλάβει άντρες, κάνει απλά το όλο project ακόμα πιο αστείο.

Πηγή: boredpanda.com