Τα πιο περίεργα όπλα που έχουν κατασχεθεί σε αεροδρόμια. Από τσεκούρια τόμαχοκ μέχρι σπαθιά σαμουράι

Τα πιο περίεργα όπλα που έχουν κατασχεθεί σε αεροδρόμια. Από τσεκούρια τόμαχοκ μέχρι σπαθιά σαμουράι
tsa/instagram

Τα αεροδρόμια των ΗΠΑ είναι από αυτά με τους αυστηρότερους κανόνες ασφαλείας κυρίως μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου αλλά κάποιοι συνεχίζουν να έχουν τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση ώστε να επιχειρούν να περάσουν όλων των ειδών τα όπλα, πιστεύοντας ότι θα τα καταφέρουν εκεί που τόσο και τόσοι άλλοι απέτυχαν.

Η ασφάλεια αεροδρομίων της χώρας (TSA) μέσα σε μια μόλις εβδομάδα εντόπισαν 67 όπλα σε χειραποσκευές, κάτι που αποτελεί νέο ρεκόρ, ενώ τα ευρήματά τους διαχρονικά φιγουράρουν μετά την κατάσχεση, στον λογαριασμό που διατηρεί η υπηρεσία στο Ιnstagram.

Από το 2013 οπότε άνοιξε ο λογαριασμός, η TSA έχει πλέον περί τους 345.000 followers ενώ μεταξύ των φωτογραφιών που έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι οι περίπου 700 στις οποίες εμφανίζονται τα πιο περίεργα όπλα που έχουν κατασχεθεί αλλά και το...που βρέθηκαν, αφού κάποιοι εκ των παραβατών ήταν ιδιαίτερα ευρηματικοί. Κάποιοι κατάφεραν να χωρέχουν όπλα ακόμη και σε μικροσκοπικά, λαμέ, γυναικεία τσαντάκια και άλλοι στους πάτους παπουτσιών...

Δημοφιλή