Το «σατανικό» κοριτσάκι και η κουκουβάγια του έχουν ξετρελάνει το ίντερνετ

Το «σατανικό» κοριτσάκι και η κουκουβάγια του έχουν ξετρελάνει το ίντερνετ
Obladesque

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες περιπτώσεις ανθρώπων που ζητούν από τον «κόσμο του ίντερνετ» να διορθώσει κάτι σε μια φωτογραφία τους μέσω Photoshop και, ως απάντηση, ο «κόσμος του ίντερνετ» στήνει ένα ολόκληρο πανηγύρι πάνω στην εν λόγω φωτογραφία, κάνοντας σχεδόν τα πάντα πέρα από αυτό που έχει ζητηθεί εξ αρχής. Και προκαλώντας, φυσικά, ακατάσχετο γέλιο.

Στη περίπτωση που θα δούμε σήμερα, κανείς δεν ζήτησε τίποτα. Το μικρό κορίτσι με το «σατανικό» ύφος και η κουκουβάγια του ήταν αρκετά για να εμπνεύσουν του καλούς ανθρώπους του ίντερνετ ώστε να δώσουν ένα μικρό ρεσιτάλ Photoshop, το οποίο έχει γίνει το νέο αγαπημένο viral του διαδικτύου.

Πριν από αρκετές μέρες ο χρήστης του Reddit «Obladesque», ανέβασε την πρωτότυπη φωτογραφία στην κοινότητα του Reddit με την ονομασία «photoshopbattles», προκαλώντας ουσιαστικά τα μέλη της να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Το οποίο κι έγινε.

Η πρωτότυπη φωτογραφία

Έκτοτε, το κοριτσάκι έγινε «Ο Κυρίαρχος της Παιδικής Χαράς», «Ο Αντικαταστάτης του Thor», «Ο Κακός Χάρι Πότερ», «Ο Σκοτεινός Άρχοντας των Κουκουβαγιών» και πολλά άλλα. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες εκδοχές της πρωτότυπης φωτογραφίας, και θα καταλάβετε.

evil girl owl

Δημοφιλή