11 φορές που το ζεύγος Ομπάμα μας έδειξε τι σημαίνει ρομαντισμός

Παντρεύτηκαν στις 3 Οκτωβρίου του 1992 στο Σικάγο και είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα, διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια που υπάρχουν στον κόσμο. Ο λόγος για τον πρόεδρο της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του Μισέλ.

Μπορεί σύντομα να τελειώνει η δεύτερη και τελευταία τους θητεία στο Λευκό Οίκο, αλλά ο Μπαράκ έχει, σίγουρα, αφήσει το σημάδι του στον κόσμο, τόσο για το έργο του, όσο και για τον τρόπο που διαχειρίζεται την εικόνα του, χωρίς να φοβάται να «τσαλακωθεί», να κάνει πλάκα, να αυτοσαρκαστεί, ακόμα και να χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βγάλει μία selfie. Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του που πέρα από την καμπάνια που κάνει ώστε τα παιδιά να αθλούνται περισσότερο και να τρώνε καλύτερα, δεν φοβάται να χορέψει μπροστά στην κάμερα.

H Μισέλ είχε πει σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Έλεν Ντε Τζένερις τον περασμένο Μάρτιο:

Αυτό που έχω μάθει είναι να μην δίνω σημασία στα μικρά πράγματα. Το ταξίδι που κάνουμε μαζί, το πόσο καλά περνάμε, η προκλήσεις που έχουμε αντιμετωπίσει, τα δύο πανέμορφα παιδιά που μεγαλώνουμε (...) Τον συγχωρώ όταν αφήνει τις κάλτσες του στο πάτωμα ή πει για εκατοστή φορά μία ιστορία και θέλει να γελάσουμε σαν να είναι η πρώτη φορά που την ακούμε».

Με αφορμή την επέτειο γάμου 23 ετών του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα, σας παρουσιάζουμε 11 πολύ ρομαντικά στιγμιότυπα από τον γάμο τους που αποδεικνύουν ότι η φλόγα δεν έχει σβήσει ακόμα.