ΕΙΔΗΣΕΙΣ
03/10/2015 12:44 EEST

Η σέξι οδοντίατρος που είναι φαν του bodybuilding που σίγουρα θα θέλατε να επισκεφτείτε

youtube

Σίγουρα θα έχει βαρύ χέρι αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα είναι καλή οδοντίατρος. Η Ναταλία Ρόσενχαϊν είναι μία από τις πιο σέξι οδοντιάτρους της Βρετανίας με τη μόνη διαφορά ότι έχει μια μικρή αδυναμία: Της αρέσει το Bodybuilding.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια περίπου, όπως μεταδίδει η Mirror, όταν ο πατέρας της, τής έδωσε ένα σύνολο αλτήρων προκειμένου να δυναμώσει έπειτα μια εξάρθρωση που είχε πάθει στο γόνατό της. Ωστόσο, η ίδια στη συνέχεια άρχισε να ασχολείται πιο εντατικά με αποτέλεσμα σήμερα να λαμβάνει μέρος σε εκδηλώσεις bodybuilding σε όλο τον κόσμο.

Η 22χρονη η οποία ακόμη φοιτεί στο πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ, συχνά αστειεύεται με αυτό. «Έχω βγάλει ήδη μερικές δεκάδες δόντια» ανέφερε και υπογράμμισε ότι οι ασθενείς της δεν το ξέρουν αλά όταν το μαθαίνουν σοκάρονται.

«Στόχος μου είναι να γίνω η πιο δύσκολη οδοντίατρος της Βρετανίας. Αγαπώ αυτό τον ήχο», σημείωσε.

Η ίδια συμπλήρωσε επίσης ότι δεν ξέρει κάποιον άλλο φοιτητή οδοντιατρικής που να κάνει κάτι τέτοιο, ενώ περιέγραψε πως όταν ήταν τραυματισμένη το να σηκώνει βάρη ήταν μια θεραπεία για την ίδια, που την έκανε να νιώθει καλύτερα.

Δείτε το βίντεο:

Sponsored Post