Βουλή: Τα γελάκια Τσίπρα με Άδωνι και η χειραψία "ανακωχής" Μεϊμαράκη με Σαμαρά

Βουλή: Τα γελάκια Τσίπρα με Άδωνι και η χειραψία "ανακωχής" Μεϊμαράκη με Σαμαρά
Eurokinissi

Με 181 ψήφους, ο Νίκος Βούτσης αναδείχθηκε στο αξίωμα του Πρόεδρου της Βουλής.Υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Βούτση - σε σύνολο 297 ψηφισάντων βουλευτών - ψήφισαν 181 βουλευτές, ενώ καταμετρήθηκαν 113 λευκά ψηφοδέλτια και στην κάλπη βρέθηκαν τρία άκυρα ψηφοδέλτια.

Από την ψηφοφορία απουσίασαν ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε τα γελάκια μεταξύ Αλέξης Τσίπρας και Άδωνις Γεωργιάδης αλλά και τον Βασίλη Λεβέντη που δεν χαιρέτησε μόνο τον Αλέξη Τσίπρα αλλά ψήφισε τον «συμπαθή συνάδελφο μηχανικό» Νίκο Βούτση.

Επειτα από το περιστατικό του Σαββάτου, που «φούντωσε» τη συζήτηση για το τεταμένο κλίμα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, αυτή τη φορά ο Αντώνης Σαμαράς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχαν ένα τετ α τετ στη βουλή.

Ο πρώην πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαιρετήθηκαν και είχαν μία σύντομη συνομιλία, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Βουλής.

Vouli

Δημοφιλή