ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/10/2015 18:21 EEST | Updated 05/10/2015 18:22 EEST

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 67χρονης στα Καμίνια. Ο εν διαστάσει σύζυγός της είχε σκάψει τούνελ κάτω από το σπίτι της

Eurokinissi

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία μιας 67χρονης η οποία βρέθηκε νεκρή στις 28 Απριλίου 2015 στο πλυσταριό της οικίας της στα Καμίνια. Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα δολοφονήθηκε από τον 76χρονο εν διαστάσει σύζυγό της της, που αυτοκτόνησε και το πτώμα του βρέθηκε έπειτα από μήνες σε κατάσταση προχωρημένης σήψης σε ορεινή περιοχή στην Κύμη Ευβοίας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που επικαλείται η ασφάλεια Αττικής, ο θάνατος της 67χρονης επήλθε από βαριές κακώσεις που προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 76χρονος μετά την πράξη του εξαφανίστηκε, αφήνοντας σημείωμα, ενώ στις 9 Σεπτεμβρίου 2015 εντοπίστηκε νεκρός, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σε βραχώδη ορεινή περιοχή στην Κύμη Ευβοίας. Στην παλάμη του αριστερού του χεριού βρέθηκε ένα μονόκαννο όπλο. Ο θάνατός του επήλθε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου.

 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 76χρονος είχε σχεδιάσει με λεπτομέρεια τη δολοφονία της 67χρονης και για τον σκοπό αυτό είχε διανοίξει υπόγειο τούνελ από το σπίτι του, το οποίο οδηγούσε στο σπίτι του θύματος και μέσω του οποίου εισήλθε σε αυτό.

 

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιώς.