Ειδησεις

Ο άνδρας που δεν έχει μόριο και ελπίζει να του φτιάξουν ένα από το χέρι του

TLC

Ένας άνδρας που γεννήθηκε χωρίς μόριο ελπίζει να αποκτήσει ένα το οποίο θα είναι κατασκευασμένο με δέρμα, αιμοφόρα αγγεία και

νεύρα από το χέρι του.

Ο Άντριου Γουόρντλ από το Μάντσεστερ γεννήθηκε με εκστροφή της ουροδόχου κύστης. Δηλαδή οι μορφές της ουροδόχου κύστης ήταν έξω από το σώμα του. Ως αποτέλεσμα γεννήθηκε με όρχεις αλλά χωρίς μόριο. Έχει ζήσει έτσι εδώ και τέσσερις δεκαετίες, αλλά παρόλα αυτά έχει καταφέρει να ρίξει στο κρεββάτι πάνω από 100 γυναίκες.

Ο Γουόρντλ έχει μοιραστεί την ιστορία του σε ένα ντοκιμαντέρ και έγινε γνωστός ως «ο άνθρωπος χωρίς μόριο». Αυτό που ελπίζει είναι να του δοθεί η δυνατότητα να αλλάξει η ζωή του και να αποκτήσει ένα πλήρως λειτουργικό μόριο για πρώτη φορά στη ζωή του.

Το ντοκιμαντέρ έδειξε στιγμές από τη ζωή του και δείχνει πως το κράτησε μυστικό από φίλους, την οικογένειά του, πρώην εραστές αλλά και την φίλη του, Φαίδρα Φάμπιαν.

Ο Άντριου συνάντησε την κοπέλα του ενώ εργαζόταν σε μια θερινή κατασκήνωση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όταν επέστρεψε στην πατρίδα της, τη Βουδαπέστη κράτησαν επαφή μέσω Skype για μήνες. Στη συνέχεια αποφάσισε να πάει στην Αγγλία και να ζήσει μαζί του.

«Της είπα ότι είχα λοίμωξη στα νεφρά και ότι δεν θα έπρεπε να με αγγίξει πουθενά», Στο μεταξύ η Φάμπιαν ανέφερε ότι αισθάνεται προδομένη.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε πως τα τελευταία 30 χρόνια ήταν δύσκολα. «Όταν ήμουν παιδί δεν με ενοχλούσε πραγματικά. Ήμουν καλός στο να κρύβομαι. Όταν όμως έγινα έφηβος κατάλαβε ότι επρόκειτο για μεγάλο πρόβλημα», δήλωσε στο περιοδικό People.

Στην εφηβεία του μάλιστα στράφηκε στα ναρκωτικά και το ποτό προκειμένου να ξεφύγει από την πραγματικότητα. Μέχρι που έμαθε για την δυνατότητα χειρουργικής επέμβασης.

«Μου είπαν ότι μπορούν να χτίσουν ένα πέος από το μπράτσο μου», σημείωσε.

Μιλώντας για το σεξουαλικό του παρελθόν ανέφερε ότι πλάγιαζε με κοπέλες, αλλά τα πράγματα δεν μπορούσαν να προχωρήσουν και πολύ επειδή ο ίδιος δεν μπορούσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Popular in the Community