Μυστηριώδες έγκλημα με νεκρό ηλεκτρολόγο που έκοψε ξύλα στον Ασπρόπυργο

Μυστηριώδες έγκλημα με νεκρό ηλεκτρολόγο που έκοψε ξύλα στον Ασπρόπυργο
Eurokinissi

Μπροστά σε ένα μυστηριώδες έγκλημα βρίσκονται οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής- και αυτό γιατί ο 59χρονος άνεργος ηλεκτρολόγος που βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας δολοφονημένος σε δασική έκταση στα νταμάρια του Αραγωνίτη στον Ασπρόπυργο φαίνεται από τις έρευνες να μην είχε κανέναν εχθρό. Το μεσημέρι της Κυριακής έφυγε από το σπίτι του για να πάει να κόψει ξύλα στο δάσος και μία ημέρα μετά εντοπίστηκε νεκρός από κυνηγετικό όπλο. Ο άνεργος ηλεκτρολόγος συνήθιζε να πηγαίνει με το αγροτικό του όχημα στον Αραγωνίτη και να κόβει ξύλα με το αλυσοπρίονο.

Το απόγευμα της Κυριακής οι συγγενείς τους δήλωσαν την εξαφάνισή του και αρκετές ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός με το αλυσοπρίονο στα χέρια. Το θύμα είχε δεχθεί τρεις πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο στην πλάτη και τους γλουτούς.

Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διαπίστωσαν ότι το θύμα ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος, χωρίς παλιές ή πρόσφατες προστριβές που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν το έγκλημα. Έτσι, εκτιμούν πως η αφορμή πρέπει να προήλθε από κάποια στιγμιαία αντιπαράθεση, η οποία πιθανόν διαδραματίστηκε στον συγκεκριμένο χώρο.

Δεν αποκλείουν ακόμη και την περίπτωση ο 59χρονος να ήρθε σε σύγκρουση με άλλο άτομο που υλοτομούσε και εκείνος παράνομα στην περιοχή. Ενδεχομένως επιχείρησε να απομακρύνει το θύμα από τα «λημέρια» του και όταν δεν συμμορφώθηκε να τον σκότωσε.

Το ενδεχόμενο της ληστείας είναι και αυτό ανοικτό καθώς ο δράστης μετά την πράξη του άρπαξε το αγροτικό όχημα του 59χρονου, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχε ένα κυνηγετικό όπλο, ίσως και λίγα χρήματα. Το θύμα βρέθηκε ακριβώς στο σημείο όπου έκοβε ξύλα δίπλα στο αλυσοπρίονο και τον κομμένο κορμό, ενώ στην τσέπη του είχε το κινητό του τηλέφωνο.

Δημοφιλή