Στη δημοσιότητα από την αστυνομία η φωτογραφία φερόμενου κατά συρροή βιαστή

Στη δημοσιότητα από την αστυνομία η φωτογραφία φερόμενου κατά συρροή βιαστή
elas

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία μετά από εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 29χρονου Παλαιστίνιου, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε δύο γυναίκες στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια.

Πρόκειται για τον Abu Arrah, οποίος γεννήθηκε το 1986 στην Παλαιστίνη. Ο 29χρονος φέρεται να οδήγησε στις 5 και 26 Σεπτεμβρίου 2015 στο σπίτι του δύο αλλοδαπές γυναίκες και με την χρήση σωματικής βίας και απειλών να τις βίασε.

Η σύλληψή του είχε γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου 2015 στα Εξάρχεια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από πιθανή εγκληματική δράση και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695532 και 210-8295533 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δημοφιλή