Μπουκάλι στον Ρουπακιά πέταξε η μητέρα του Φύσσα: «Ήρθαν στο σπίτι μου και σκότωσαν το παιδί μου»

Μπουκάλι στον Ρουπακιά πέταξε η μητέρα του Φύσσα: «Ήρθαν στο σπίτι μου και σκότωσαν το παιδί μου»
Eurokinissi

Με τη φράση «αυτό από μένα για να με θυμάσαι» και πετώντας ένα μπουκάλι νερού στον Γιώργο Ρουπακιά ολοκλήρωσε την κατάθεση της η μητέρα του Παύλου Φύσσα, η οποία αποχώρησε από το δικαστήριο.

«Ήρθαν στο σπίτι μου και σκότωσαν το παιδί μου. Έτσι απλά. Και υπάρχει μια εγκληματική οργάνωση που λέγεται Χρυσή Αυγή και είναι στο κοινοβούλιο. Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν σπίτι μας και σκότωσαν το παιδί μας. Αυτό μπορούν να το καταλάβουν όλοι;», είπε η κ. Μάγδα Φύσσα πιο ωχρή, φανερά καταβεβλημένη και ζητώντας να είναι καθισμένη πια στο βήμα του μάρτυρα.

Η μάρτυρας, αναφερόμενη στο οπτικοακουστικό υλικό της δικογραφίας επεσήμανε την ύπαρξη του βίντεο στο οποίο, πριν από την επίθεση στο ΠΑΜΕ, στις 12 Σεπτεμβρίου 2013 και πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στις 17 του ίδιου μήνα, ο Γιάννης Λαγός, έχοντας δίπλα του τον κατηγορούμενο για συνέργεια στη δολοφονία, Αναστάσιο Μιχάλαρο, λέει ότι «θα καθαρίσουνε τον τόπο (σ.σ. το Πέραμα) και τη Ζώνη από τους συνδικαλιστές» για να κυριαρχήσει η Χρυσή Αυγή.

Η μάρτυρας αναφερόμενη στο Νίκο Μιχαλολιάκο είπε: «Ακούσαμε τον αρχηγό τους να λέει ότι είναι η σπορά των ηττημένων του '45. Είναι ναζιστές. Αυτοί είναι. Είναι τα απομεινάρια των δοσίλογων και των ταγματασφαλιτών». Η φράση αυτή της μητέρας του Παύλου Φύσσα προκάλεσε χειροκροτήματα στην αίθουσα και την αντίδραση της προέδρου που ζήτησε να υπάρξει ησυχία στο ακροατήριο.

Λίγο μετά, ο κατηγορούμενος Γιώργος Πατέλης γύρισε προς τα πίσω και κοίταξε τον πατέρα του 34χρονου μουσικού, καθώς ο κ. Φύσσας φώναξε, με αφορμή ερωτήσεις που δεχόταν η σύζυγός του, ότι το σχέδιο της υπεράσπισης είναι να μπερδέψει και να αποπροσανατολίσει τη μάρτυρα. Ο Παναγιώτης Φύσσας είπε προς τον κατηγορούμενο: «Τι με κοιτάς έτσι με στυλάκι "θα σου δείξω εγώ;"». Η πρόεδρος φώναξε ότι οι κατηγορούμενοι δεν έχουν κανέναν λόγο να γυρνάνε προς τα πίσω.

Φίλος του 34χρονου μουσικού από το ακροατήριο, κοιτώντας προς την πλευρά του εδωλίου άρχισε να φωνάζει: «Ρουπακιά παρακάλα να φας ισόβια», ενώ τη στιγμή που κάποιοι εκ των κατηγορουμένων γύρισαν προς το μέρος του, αυτός συνέχισε να φωνάζει: «Όλοι σας να παρακαλάτε να φάτε ισόβια».

Αμέσως μετά η πρόεδρος κάλεσε στο βήμα του μάρτυρα την αδελφή του Παύλου Φύσσα, Ειρήνη η οποία ωστόσο αισθάνθηκε αδιαθεσία και η δίκη διεκόπη για την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, Ανδρέας Τζέλλης: Φτάνουμε στο σημείο που συλλαμβάνεται ο Ρουπακιας. Γνωρίζετε αν ο Ρουπακιας είπε κάτι στους αςτυνομικους;

Μητέρα Φύσσα: Ναι. Γνωρίζω απο τον αστυνομικό που συνέλαβε τον Ρουπακιά. Φτάνοντας εκεί και πιάνοντας τον δολοφόνο, αφού έχει μπει ήδη στο αυτοκίνητο του. Τον έβαλαν δύο στο περιπολικό. Μέσα στο περιπολικό και πηγαίνοντας προς το αστυνομικό τμήμα : «τους λέει δικός σας είμαι». Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν τι εννοεί και λένε είσαι αστυνομικός; Oχι λέει της Χρυσής Αυγής είμα. Τα παιδιά του λένε τι ειναι αυτά που λες; Τι σχέση έχουμε με τη Χρυσή Αυγή;

Και συνέχισε: «Φτάνουν στο αστυνομικό τμήμα τον παραδίδουν και εκεί, τον βάζουν σε ένα δωμάτιο μεσα, με την άνεση του, χωρίς κανένα προβλημα. Απο όλους αυτούς εκείνους το βράδυ, απο όλο το τάγμα, δεν έπιασαν κανέναν. Ήταν το λιγότερο πέντε μηχανές της αστυνομίας , δηλαδή δέκα αστυνομικοι συν τα περιπολικά. Αντί για αυτούς έπιασαν τα παιδιά, που θα καταθέσουν κιόλας και τα έβαλαν μαζί με τον Ρουπακιά. Είναι μέσα τα δύο παιδιά, στο δωμάτιο. Τα παιδιά δεν γνωρίζουν τον δολοφόνο. Από την άνεση του πιστεύουν ότι είναι υπάλληλος εκεί. Κάθεται σταυροπόδι με το κινητό του και τηλεφωνεί. Κάποια στιγμη μαθαίνουν τα παιδιά απο τα κινητά τους ότι ο Παύλος υπέκυψε. Ο δολοφόνος φοβήθηκε και ζήτησε απο τον αστυνομικό να τον βγάλει από εκεί. Ο Αστυνομικός τον αφήνει ελεύθερο και του λέει πήγαινε στον τρίτο θα σε βάλουν εκει σε ένα δωμάτιο.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, Ανδρέας Τζέλλης: Γνωρίζετε αν ο Ρουπακιας αστειεύτηκε μαζί τους;

Μητέρα:: Ναι, ναι. Τους ρώτησε γιατι είστε εδω; Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι είμαι κι εγώ Χρυσαυγίτης; Ξέρω ότι τον άφησαν ελεύθερο.

Πρόεδρος: Τι σημαίνει ελεύθερος;

Μητέρα: Από το ισόγειο να πάει στον τρίτο. Ποσό οικείος ειναι αυτός ο χώρος;

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Γωρίζετε αν, πριν σταλεί το μήνυμα απο τα γραφεία, υπήρχε κάποια επικοινωνία μεταξύ του κ. Πατελη με κάποιον βουλευτή της Χρυσής Αυγής;

Μητέρα: Ναι υπήρχε επικοινωνία με τον Λαγό.

Πρόεδρος: Πως το ξέρετε αυτό;

Μητέρα: Από τη δικογραφία.

Η μάρτυρας περιέγραψε βίντεο από τη δικογραφια, που προέρχεται απο τον σκληρό δίσκο του πυρηνάρχη της Νίκαιας , Πατέλη, στο οποίο ακούγεται να λέει ότι, εάν δεν δώσει το "οκ" ο Λαγός δεν γινεται τίποτα.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Εχει περιέλθει σε γνώση σας κάποιο βίντεο με εικόνες απο το τάγμα εφόδου Νίκαιας; Τι είδατε σε αυτο το βίντεο και αν σας θυμίζει κάτι.

Μητέρα: Έχω δει βίντεο απο το σκληρό του Πατέλη. Τον είδα σε ένα χώρο μέσα να δίνει οδηγίες για μία επίθεση που θέλουν να κάνουν. Λέει, μόνο αν πάρω το οκ απο τον Λαγό. Δεν ειναι κανείς μόνος του. Είμαστε Χρυσή Αυγή. Ότι κινείται σφάζεται. Μου θυμίζει τη μεθοδολογία στη δολοφονία του Παύλου. Ότι ακριβώς όπως έγινε και στη δολοφονία. Μαζεύτηκε ένα τάγμα εφόδου, πάντα απο τις εντολές του Πατέλη και ο Πατέλης έχει πάρει εντολές από τον αρχηγό της περιφέρειας του, δηλαδή τον Λαγό.

Με ένταση και συγκίνηση η μητέρα του Παύλου Φύσσα συνέχισε: «Δύο χρόνια δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο παρα με τη δολοφονία του γιου μου. Τίποτα δεν γινεται αν δεν δώσει εντολή ο αρχηγός (Μιχαλολιάκος) στους βουλευτές, οι βουλευτές στους πυρηνάρχες και απο εκεί στα μέλη».

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Έχετε ακούσει κάποιο ηχητικό ντοκουμέντο; Μπορείτε να περιγράψετε στο δικαστήριο τι ακριβώς λέει μεσα;

Μητέρα: : Μιλάει ένας κατηγορούμενος με μια άγνωστη, η οποια του περιγράφει το περιστατικό. Τον ρωτάει αν ειναι αλήθεια ότι είναι επαγγελματικό το χτύπημα; Της απαντάει "Ναι έτσι εκπαιδεύονται". Της λέει "ενημέρωσε τη μάνα μου να πετάξει από το σπίτι τα όπλα. Όχι τις μπλούζες". Υπάρχουν άπειρα αποδεικτικά στοιχεια οτι ο Ρουπακιάς είναι γερό στέλεχος στη Χρυσή Αυγή και δεν ειναι απλά ένας περαστικός, όπως θέλουν να αποδείξουν. Όλη η οργάνωση είναι τόσο επιφυλακτική. Υπαρχει εκπαίδευση, μεσα σε δεκαπέντε λεπτά συγκροτηθηκε ολόκληρο τάγμα και βρέθηκε στο χώρο δολοφονίας.

Συνήγορος: Πολιτικής Αγωγής: Σε ποιον ανήκε το κινητό, που βρεθηκε στο αυτοκίνητο του;

Μητέρα: Του Καζαντζογλου. Ήταν στο Πενταμελές της τοπικής Νίκαιας. Στο διοικητικό κομμάτι.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Απο αυτά που διαβάσατε οι Χρυσαυγίτες λαμβάνουν κάποια ειδική εκπαίδευση σχετικά με τα χτυπήματα επιθετικά αμυντικά; Έχετε υπόψιν αν κάνουν κατασκηνώσεις;

Μητέρα: Έχουν στρατιωτική εκπαίδευση. Προκύπτουν απο το υλικό στις φωτογραφίες στη δικογραφια. Εκπαιδεύονται με αυστηρούς κανόνες, στρατιωτικούς κανόνες.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Γιατί ο Παύλος δεν έτρεξε να διαφύγει; Προσπάθησε να διαφύγει;

Μητέρα: Ο Παυλος δεν υπήρχε περίπτωση να τρέξει. Αρκετοί οι λόγοι που δεν θα έτρεχε, ποιος ο λόγος να τρέξει στη γειτονιά του; Πίσω του είχε τα κορίτσια δεν ειναι δυνατόν να τα αφήσει εκτεθειμένα. Έμεινε για να ελέγξει τον όχλο, για να μη γίνει επιθεση στα κορίτσια και φυσικά να μη γίνει επιθεση και στα αλλα παιδιά.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Σας είπε ο άντρας σας αν μπροστά απο τον γιο σας και τη Χρύσα πέρασε κάποιος και της είπε κάτι;

Μητέρα: Περνάει ένας ο οποίος δεν ξέρουμε τι ειναι. Μέχρι εκείνη τη στιγμη δεν ξέρουμε τι ειναι. Της λέει με τον πούστη σου, που έφερες στο μαγαζί. Περνώντας οι μέρες η Χρύσα αναγνώρισε αυτόν στα επεισόδια στο Μεσολόγγι. Η μητέρα υποστήριξε ότι, δέχονται απειλές μέχρι και σήμερα απο μέλη της Χρυσής.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Μετά τη δολοφονια του Παύλου έχετε δεχτεί απειλές ή έχετε εισπράξει μια προσβλητική συμπεριφορά απο το μόρφωμα των Χρυσαυγιτών;

Μητέρα: Βεβαίως. Δεν ήταν πενήντα μέρες απο τη δολοφονία και πέρασε ένα ολόκληρο τάγμα και βεβήλωσαν το μνήμα. Συνεχίζουν και φτάνουν στο στέκι Ρεσάλτο στα Ταμπούρια, μπήκαν μέσα τα έσπασαν όλα, δεν γνωρίζω αν υπάρχουν τραυματίες. Περνάνε κάτω απο το σπίτι μας μηχανές με τα χαρακτηριστικά τους χωρίς κανένα πρόβλημα να μας δείξουν ότι είμαστε εδώ με τον ίδιο τρόπο εμφανίζονται μπροστά στα παιδιά, στους φίλους του Παύλου. Εξακολουθούν να εχουν τη δύναμη που έχουν πάρει. Νομίζουν ότι αυτοί είναι και δεν πρόκειται να υποχωρήσουν. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν ακόμα παρ' όλο που βρίσκονται εδω.

Συνήγορος: Ανέλαβε κάποιος την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του γιου σας και ποιος;

Μητέρα: Ναι. Στις 17 Σεπτέμβρη ο αρχηγος της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος.

Συνήγορος Πολιτικης Αγωγής: Ο γιος σας ήταν ένα άτομο που τον γνώριζαν πολλοί, χωρίς αυτός να τους γνώριζε απαραίτητα;

Μητέρα: Ήταν αναγνωρίσιμος και όχι μόνο απο τη μουσική του, αλλα και από το φιλανθρωπικό του έργο.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Τα έργα του μπορούσαν να ενοχλήσουν ;

Μητέρα: Ναι. Βέβαια.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Ήταν μια ιδιαίτερη φωνή που μπορούσε να επηρεάσει;

Μητέρα: Ο στόχος του ήταν τα παιδιά να μη χάνουν τον δρόμο τους.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Πιστεύετε ότι αυτός ήταν λόγος για να τον καταστήσει στόχο της Χρυσής Αυγής;

Μητέρα: Σίγουρα.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Εκτός απο τα τρία ατομα που υπήρχαν μέσα στην καφετέρια, κατηγορούνται άλλα 14 άτομα για απλή συνεργεία . Η συμμετοχή τους μπορείτε να μας πείτε πως προκύπτει;

Μητέρα: Απο τα τηλεφωνήματα. Ο ένας τηλεφωνούσε στον άλλο .

Πρόεδρος: Αυτό ειναι επαρκές στοιχείο;

Μητέρα: Είναι ένα απο τα στοιχεία. Υπήρχε ένα κενό. Μέσα σε δεκαπέντε λεπτά οργανώνεται το τάγμα, ενώ από τις 23.50 μέχρι τις 12.8 και 10 περίπου σταματάνε τα τηλέφωνα, που σημαίνει ότι είναι εκεί. Γίνεται η δολοφονία. Συλλαμβάνεται ο δολοφόνος και πάλι το ξαναλέω εκείνη την ώρα δεν υπήρξε κανένας από εκεί. Βλέπουμε ότι τα τηλεφωνήματα σταματάνε που σημαινει οτι είμαστε εδω και συνεχίζονται απο τις και 20 περίπου να μιλάνε μεταξύ του που σημάνει οτι έλεγαν που είσαι κρυφτηκες κτλ;

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Τον Σεπτέμβριο του 2013 έχετε υπόψιν σας αν υπήρχαν κάποιες άλλες επιθετικές δράσεις της Χρυσής Αυγής;

Μητέρα: Εκείνο τον Σεπτέμβρη μια βδομάδα πριν είχε γίνει επιθεση στο ΠΑΜΕ που και εκεί από σύμπτωση δεν υπάρχουν δολοφονημένοι.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Ο τρόπος δράσης που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του γιους σας ξέρετε αν χρησιμοποιήθηκε και σε άλλες επιθέσεις;

Μητέρα: Η επίθεση στο ΠΑΜΕ είναι ιδια. Έχοντας όλον αυτόν τον χρόνο και διαβάζοντας, έτσι έγινε και στο συνεργείο στην Ηλιούπολη. Δέκα μηχανές μπαίνουν μεσα με τα διακριτικά τους χτυπάνε τον υπεύθυνο του κάταστηματος. Πάλι με τον ίδιο τροπο εμφανίζονται πάλι σαν ομάδα, σαν τάγμα. Καταστρέφουν. Υπάρχει και ένα συνθηματικό που δίνει τέλος.

Όταν επανήλθε το δικαστήριο η μητέρα του Παύλου σε ένα ξέσπασμα οργής άρχισε να φωνάζει:

«Ήρθαν μέσα στο σπίτι μου και δολοφόνησαν το παιδί μου. Υπάρχει εκεί έξω μια εγκληματική οργάνωση που λέγεται Χρυσή Αυγή και ειναι στο Κοινοβούλιο. Ήρθε στο σπίτι μας και σκότωσε το παιδι μου, η Χρυσή Αυγή».

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Οι κατηγορούμενοι και γενικότερα οι Χρυσαυγίτες στοχοποιούν ανθρώπους;

Μητέρα: Nαι. Όσους ήταν αντίθετοι με τις ιδέες τους. Συγκεκριμένα τους αντιφασίστες, τους κομμουνιστές, τους μετανάστες.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Ποια ειναι η ιδεολογία αυτών των ανθρώπων και αν εχει σχεση με τις εγκληματικές πράξεις.

Μητέρα: Πρόσφατα στις 17 του Σεπτέμβρη ακούσαμε τον αρχηγό τους να λέει οτι ειναι η σπορά των ηττημένων του '45. Αυτό σημαινει οτι ειναι ναζιστές, εθνικοσοσιαλιστές, τα απομειναρια των δοσίλογων και των ταγματασφαλιτών. Εκείνη την ώρα το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα .

Ένταση και πάλι, όταν ο Γιώργος Πατέλης κοίταξε τον πατέρα του Παύλου Φύσσα.

Δεν άντεξε ο πατέρας και του είπε : «Tι κοιτάς έτσι ρε, με στυλακι; Θα σε φτιάξω»;

To δικαστήριο διέκοψε εκ νέου, καθως η Μάγδα Φύσσα αισθάνθηκε και πάλι αδιαθεσία.

Στη συνέχεια:

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Tην επόμενη απο την δολοφονία, ποια ήταν η δήλωση της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία;

Μητέρα:: Ότι η δολοφονια έγινε για τον ποδοσφαιρικό αγώνα και οτι δεν έχουν καμία σχέση.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Είπατε απο τα στοιχεια που έχετε οτι ο Ρουπακιας δεν ήταν περαστικός, αλλα στέλεχος της οργάνωσης. Η ηγεσία λέει ότι εγώ γιατί ευθύνομαι για την πράξη ενός τέτοιου ανθρώπου; Ενός οπαδού;

Μητέρα: Δεν ήταν ένας απλός οπαδός. Ήταν στέλεχος αποδεικνύεται ότι, ανήκει στην Χρυσή Αυγή.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Ξέρετε ο Πουλικόγιαννης τι ρόλο έχει στη ζώνη του Περαματος;

Μητέρα: Ήταν συνδικαλιστής

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Ιδεολογικά ο κυριος Πουλικόγιαννης και αλλα στελέχη του πάμε και του ΚΚΕ ειναι ιδεολογικοί αντίπαλοι της χρυσης Αυγης;

Μητέρα: Σαφώς.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Είπατε για τον ιδεολογικό χαρακτήρα, τα ταγμάτα εφόδου. Μήπως μπορείτε να μας πείτε ποιοι αποτελούν την πολιτική έκφραση αυτού του πολιτικού μορφώματος σήμερα;

Μητέρα: Οι βουλευτές που ειναι στην Βουλή.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Αυτη η οργάνωση εχει αρχηγό;

Μητέρα: Βεβαίως. Τον Μιχαλολιακο.

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Θα αναφερθώ στην φρασεολογία τους. Είπατε προηγουμένως για ένα βίντεο, το οποίο εχει δει το φως της δημοσιότητας, στο οποίο ο αρχηγος της Χρυσής Αυγής δηλωσε οτι οι Χρυσαυγίτες ειναι οι απόγονοι των ηττημένων του '45 και ναι εμείς είμαστε οι εθνικοσοσιαλιστές οι φασιστές το επιβεβαιώνετε έτσι έγινε η δήλωση;

Προεδρος: Το εχει απαντήσει.

Συνήγορος υπεράσπισης κατηγορουμένου Καζαντζόγλου: Ήσασταν παρούσα σε καποιο περιστατικό ;

Μητέρα: Τα έχω διαβάσει.

Συνήγορος υπεράσπισης: Θέλετε να σας διαβάσω στίχους απο κάποια τραγούδια να δούμε αν εχουν αντιφασιστικό χαρακτήρα;

Μητέρα: Μου διαβάσατε, αλλά αν μπορούσατε να καταλάβετε και σε αυτά υπαρχει αντιφασιστικός χαρακτήρας.

Συνήγορος υπερασπισης: Σας είπε η Χρύσα οτι εκείνη την ώρα, μετα το έγκλημα ήρθε κάποιος και της είπε τον πούστη σου που μου τον έφερες στο μαγαζί. Εκείνη τη στιγμη που τον είδε κατάλαβε οτι είναι ένας απο τους δράστες;

Μητέρα: Φόραγε τα ρούχα της Χρυσής Αυγής.

Συνηγορος Υπερασπισης Λαγού: Μέχρι τώρα έχετε αναφέρει απο την γνώση σας απο την δικογραφία για την εντολή Λαγού. Μπορείτε να μου πείτε ποια ειναι εκείνα τα στοιχεια που κατα τη γνώμη σας σας δημιούργησαν την εντύπωση οτι ο Λαγός έδωσε εντολή;

Μητέρα: Απο τα βίντεο που έχουμε δει ότι, αν δεν δώσει το οκ ο αρχηγος δεν κάνουμε τίποτα και απο τα τηλεφώνημα απο Πατελη στον Λαγό.

Τελειώνοντας την καταθεση της η μητέρα του Παύλου πέταξε ένα μπουκάλι με νερό στον Γιώργο Ρουπακια και φώναξε :" Παρτο π… να με θυμάσαι".

Με δάκρυα στα μάτια ξεκίνησε να καταθέτει η αδελφή του Παύλου φυσσα, Ειρήνη.

Η καταθεση της διακόπηκε σχεδόν αμέσως, καθώς ένοιωσε αδιαθεσία και η δίκη διακόπηκε γιάτην Πέμπτη.

Λίγο πριν η πρόεδρος τις υπεβαλλε ερωτήσεις:

Πρόεδρος: Oταν ενημερώθηκε η μητέρα σας ήταν στο σπίτι σας;

Αδελφή:Ναι. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι εχει γίνει, να το δεχτώ, πήγα στο νοσοκομείο και τον είδα παγωμένο , νεκρό. Παρακαλούσα να σηκωθεί να φύγουμε . Δυο χρόνια δεν ζούμε.. Πήγε να δει μπάλα, Ηταν τρία ‘ατομα μεσα.. Τα τρία έγιναν 15 , τα 15 , 60 . Οργανωμένα.

Πρόεδρος: Μέσα στο Κοράλι δεν έγινε κάποια φασαρία;

Αδελφή: Οχι. βγαίνοντας έξω βλέπει μαζεμένα γύρω στα 15 ατομα. Φόραγαν ρούχα παραλλαγής, είχαν λοστούς. Ηταν προκλητικοί...

(Και με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή