Λεβέντης: Κόντευα να κοιμηθώ στην ομιλία Τσίπρα. Τα ίδια και τα ίδια. Πού την είδατε την προσέγγιση;

Λεβέντης: Κόντευα να κοιμηθώ στην ομιλία Τσίπρα. Τα ίδια και τα ίδια
Eurokinissi

Επικριτικός ήταν απέναντι στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Ο κ. Λεβέντης δήλωσε απογοητευμένος και πρόσθεσε: «Κόντευα να κοιμηθώ. Ειλικρινώς τα ίδια και τα ίδια έλεγε. Ο,τι έλεγε ο Σαμαράς, ο,τι έλεγε ο Καραμανλής τα ίδια και τα ίδια. Ένας λαός που πεινάει και μια εξουσία, που δεν το αντιλαμβάνεται. Αναίσθητη εξουσία. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση του κοινοβουλίου, ο λαός να πεινάει να τρώει από τους σκουπιδοτενεκέδες και ο πρωθυπουργός να.... μην πω τι κάνει».

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει κάποιο πολιτικό φλερτ μεταξύ του κόμματός του και του ΣΥΡΙΖΑ, ο Βασίλης Λεβέντης το αρνήθηκε κατηγορηματικά λέγοντας πως πρέπει πρώτα ο Αλ. Τσίπρας να πει «ναι» στα εννέα σημεία συμφωνίας που του έχει προτείνει ο ίδιος. «Συμφωνεί με τα εννέα σημεία...ρωτήστε τον. Γιατί προτίμησε την ακροδεξιά και όχι το κέντρο; Πού την έχετε δει εσείς την προσέγγιση; Στις προγραμματικές θα πούμε όχι», είπε.

Δημοφιλή