ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/10/2015 05:26 EEST | Updated 07/10/2015 05:33 EEST

Θάνατος 21χρονης φοιτήτριας: Τα μηνύματα στο facebook και το τελευταίο πάρτι γενεθλίων

facebook

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη η οποία βρέθηκε νεκρή στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας όπου έμενε στο Παγκράτι. Η 21χρονη συχνά πυκνά ανέβαζε φωτογραφίες της στο facebook. Φωτογραφίες που δείχνουν ένα άνθρωπο γεμάτο ζωή και με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη.

Όπως μετέδωσε η HuffPost Greece, η 21χρονη φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να είχε χωρίσει από το φίλο της πρόσφατα. Κάτι που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να είχε επιβαρύνει την ψυχολογική της κατάσταση.

Χαρακτηριστική είναι μία αινιγματική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook στις 19 Ιουνίου, στην οποία ανέφερε:

«Φοβάσαι να προχωρήσεις,ξέρεις γιατί?γιατί κάποτε υπήρξε ένας που σε έκανε να αφεθείς στα χέρια του και ξαφνικά σε άφησε να πέσεις...».

Φοβάσαι να προχωρήσεις,ξέρεις γιατί?γιατί κάποτε υπήρξε ένας που σε έκανε να αφεθείς στα χέρια του και ξαφνικά σε άφησε να πέσεις...

Posted by Μαρία Νταλιάνη on Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

Μάλιστα στα τέλη Αυγούστου η 21χρονη Μαρία είχε και τα γενέθλια της. Μία γιορτή η οποία έμελλε να ήταν και η τελευταία για την άτυχη φοιτήτρια και την οποία χαρακτήρισε ως μία από τις ωραιότερες χρονιές εορτασμού των γενεθλίων της.

Να γράψω όχι πολλά όπως συνήθως μου αρέσει να κάνω, να γράψω λίγα, λίγα μα πιο προσωπικά και πιο ουσιώδη για εμένα. ...

Posted by Μαρία Νταλιάνη on Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015
Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost