Δέκα χρόνια Θετική Ενέργεια και συνεχίζουμε!

Δέκα χρόνια Θετική Ενέργεια και συνεχίζουμε!
amita motion

Στις 11 Σεπτεμβρίου, γιορτάσαμε τα 10 χρόνια της Ημέρας Θετικής Ενέργειας στο ΟΑΚΑ. Ένα μήνα μετά, αυτή η θετική ενέργεια κρατά ακόμα μέσα μας, σαν να μην πέρασε μια μέρα από το εκπληκτικό εκείνο πάρτυ που ζήσαμε μαζί με περισσότερους από 65.000 ανθρώπους. Δέκα χρόνια, άλλωστε, δεν είναι και λίγα. Ειδικά όταν πρόκειται για δέκα χρόνια Θετικής Ενέργειας, που είναι τόσο απαραίτητη για τον καθένα από εμάς.

Όλα ξεκίνησαν το 2006, όταν η Amita Motion, θέλοντας να ενώσει όλη την Ελλάδα και να τη γεμίσει με θετικά vibes, έγινε ο απόλυτος «Χορηγός Θετικής Ενέργειας» για όλους τους νέους που αναζητούσαν περισσότερη δύναμη, χιούμορ και ζωντάνια για να υλοποιήσουν τα όνειρα και τους στόχους τους, και πραγματοποίησε, με επιτυχία, την πρώτη Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Από εκείνη τη στιγμή, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας αποτελεί το σταθερό ραντεβού που δίνουμε κάθε χρόνο και έχει γίνει κορυφαίος θεσμός για την χώρα μας που ενώνει όλους τους νέους μέσα από τη μουσική. Ξεχωριστές interactive online ενέργειες, ανατρεπτικά μουσικά events και μοναδικά διαδραστικά projects, απογειώνουν εδώ και δέκα χρόνια τη διάθεση όλων μας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι νέοι αγάπησαν από την πρώτη στιγμή τη νέα γευστική πρόταση. Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά για την Amita motion, τον πρώτο χυμό που παρουσιάστηκε στην αγορά για τους νέους και έχει ξεχωρίσει ως ο πρώτος 100% φυσικός χυμός με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες. Ένα ελληνικό προϊόν που κάνει τη Θετική Ενέργεια πράξη.

Συνεχίζοντας την παράδοση, ως το μοναδικό προϊόν που εδώ και 10 χρόνια προσφέρει απλόχερα αισιοδοξία, χαμόγελα και δύναμη για να αντιμετωπιστεί η δύσκολη καθημερινότητα, η Amita Motion έχει καταφέρει να κάνει πράξη τη Θετική Ενέργεια, μέσα από την ετήσια αγαπημένη μουσική γιορτή των νέων, και να χαρίζει χαρά, ζωντάνια και αισιοδοξία μέσα από διαδικτυακές, διαδραστικές ενέργειες, ανατρεπτικά μουσικά events και συναρπαστικές συναυλίες που απογειώνουν τη διάθεσή της νεολαίας στα ύψη. Μία κίνηση που στηρίζει έμπρακτα τη μουσική μέσω σχετικών δράσεων και ενεργειών σε όλη την Ελλάδα και για όλους τους νέους με ευκαιρίες ανάδειξης νέων καλλιτεχνών.

Μιλώντας για την φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας, η Αντιγόνη Παγουλάτου, Διευθύντρια Marketing Coca Cola «Τρία Έψιλον» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μια μέρα ξεχωριστή, γιατί γιορτάσαμε 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας, 10 χρόνια γεμάτα μουσική και αισιοδοξία. Ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα αυτά τα 10 χρόνια, μοιραστήκαμε το πάθος της Θετικής Ενέργειας της Amita Motion με περισσότερους από 600.000 ανθρώπους. Στο ΟΑΚΑ στο Τείχος των Εθνών, κορυφώθηκε αυτή η γιορτή που έφερε τους νέους πιο κοντά και πρόσφερε σε όλους μας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία!»

Η Amita Motion δεν θα μπορούσε να σταματήσει την παράδοσή της τώρα που έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ την θετική ενέργεια και την αισιοδοξία, αφού είναι δίπλα στον κόσμο, στα δύσκολα, στα εύκολα, στα ΠΑΝΤΑ!

Πέρα όμως από Θετική Ενέργεια, αισιοδοξία και χαμόγελα η Amita Motion μοιράζει και πολύ σημαντικά περιβαλλοντικά μηνύματα. Οι εκδηλώσεις Amita Motion και η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι απολύτως φιλικές προς το περιβάλλον. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων υλοποιείται πρόγραμμα ανακύκλωσης όλων των απορριμμάτων που προκύπτουν και αντιστάθμιση των εκπομπών αέριων ρύπων του θερμοκηπίου που εκδηλώνονται κατά την διοργάνωση τους με σκοπό την αντιστάθμιση και υποστήριξη ενός έργου προστασίας κλίματος. Οι εκδηλώσεις έχουν πιστοποιηθεί ως «Κλιματικά Ουδέτερες» από τον Παγκόσμιο Οργανισμό «Myclimate».

Κι επειδή καμία θετική ενέργεια δεν περνάει απαρατήρητη, χαρακτηριστικό αποτελεί το γεγονός ότι η Amita Motion έχει βραβευτεί για τις δημιουργικές και υψηλού επιπέδου ενέργειες, μέσα και έξω από το διαδίκτυο, αποδεικνύοντας ότι θέτει σε αυστηρή προτεραιότητα τη ποιότητα και την υπεροχή.

Τα δέκα πρώτα χρόνια ήταν απλά η αρχή. Το μέλλον αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυναμικό και, σίγουρα, πιο μουσικό! Ας ελπίσουμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες που μας γεμίζουν με αισιοδοξία και Θετική Ενέργεια θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται, γιατί τις έχουμε πολύ ανάγκη.