Ζωγραφική στο νερό (;) και άλλα τέσσερα πράγματα που λατρέψαμε

Ζωγραφική στο νερό (;) και άλλα τέσσερα πράγματα που λατρέψαμε
Youtube

Συγκινήσεις, όμορφες οικογενειακές στιγμές, έξυπνες τεχνοτροπίες και χαριτωμένα ζώα: Τα αγαπημένα βίντεο της εβδομάδας που μας πέρασε μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Παρακολουθείστε κι εσείς τα τελευταία virals και μοιραστείτε τα με τους φίλους σας χρησιμοποιώντας τις απίστευτες ταχύτητες της υπηρεσίας VDSL του ΟΤΕ.

Η πραγματοποίηση μιας όμορφης ευχής

Όταν η μικρή Alyssa επισκέφτηκε την Disneyland, έτρεξε αμέσως στο μαγικό πηγάδι που κάνει τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα.

«Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να έρθει πίσω ο μπαμπάς μου», είπε η Alyssa.

Όταν άνοιξε τα μάτια της, η μικρή είδε έκπληκτη τον πατέρα της, ο οποίος βρισκόταν στο Αφγανιστάν, να εμφανίζεται μπροστά της.

Πηγή: Viral Nova

Η σουρικάτα που κοιμάται

Νομίζετε πως στο παραπάνω βίντεο βλέπετε οκτώ λούτρινα παιχνίδια σε ένα καλάθι; Αν ναι, κοιτάξτε καλύτερα. Μια ζωντανή σουρικάτα προσπαθεί να κοιμηθεί με συντροφιά τα παιχνίδια της. Αν δεν ξέρετε τι είναι η σουρικάτες, θυμηθείτε το χαριτωμένο ζωάκι με το όνομα «Τιμόν» από τον «Βασιλιά των Λιονταριών».

Πηγή: Viral Nova

Η γιαγιά που μόλις έμαθε ότι έγινε... γιαγιά

Η Λάουρα και ο σύζυγός της βρίσκονταν σε αναμονή για υιοθετήσουν ένα παιδί επί ένα χρόνο, όταν μια μέρα το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα και απέκτησαν μια όμορφη κόρη. Η μητέρα της Λάουρα, η οποία είναι και η ίδια υιοθετημένη, γνώριζε πως το ζευγάρι επιθυμούσε να υιοθετήσει ένα παιδί, όμως δεν γνώριζε πως είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι. Όταν η κόρη της την επισκέφτηκε στον χώρο εργασία της για να της παραδώσει ένα δώρο επετείου, δεν περίμενε ότι θα γνώριζε την εγγονή της. Μοιραστείτε την απίστευτη αντίδραση της γιαγιάς σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας τις απίστευτες ταχύτητες του ΟΤΕ VDSL.

Πηγή: Viral Nova

Ο άνθρωπος που ζωγραφίζει στο νερό

Μπορείς κανείς να βάψει σχεδόν κάθε επιφάνεια, εκτός από το νερό, σωστά; Αυτός ο άνδρας έχει βρει ένα καινοτόμο τρόπο να ζωγραφίζει στο νερό, χρησιμοποιώντας μια χημική ουσία που το κάνει πυκνότερο. Στην συνέχεια, ο ίδιος ακουμπά ένα φύλλο χαρτί στην επιφάνεια του νερού, αποτυπώνοντας την ζωγραφιά πάνω του.

Πηγή: Viral Nova

Ο σκύλος σοφέρ

Αυτός ο μικρός δεν μπορεί ακόμα να φτάσει το τιμόνι στο μικρό αυτοκινητάκι του και γι ' αυτό αφήνει τον τετράποδο φίλο του να οδηγεί στην θέση του. Ναι, το αυτοκινητάκι κινείται με τηλεχειριστήριο που έχουν στα χέρια τους οι γονείς του αγοριού, όμως αυτό δεν κάνει το βίντεο λιγότερο αξιοσημείωτο.

Πηγή: Viral Nova

Δημοφιλή