Anax Superfoods: Η Μαρίνα και η Μάρα Καπίρη αναβαθμίζουν τις ελληνικές υπερτροφές

Anax Superfoods: Η Μαρίνα και η Μάρα Καπίρη αναβαθμίζουν τις ελληνικές υπερτροφές
ANAX SUPERFOOD

Τα τελευταία δύο περίπου χρόνια -αν όχι περισσότερο- ο τρόπος ζωής των Ελλήνων έχει πάρει μια αναπάντεχη τροπή, μια τροπή που σίγουρα κανείς δεν είχε δει να έρχεται βάσει της ανέμελης, ας πούμε, κουλτούρας που διατηρούμε ως λαός. Ο κόσμος άρχισε να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία και τη φυσική του κατάσταση. Άνθρωποι κάθε ηλικιών άρχισαν να δοκιμάζουν εναλλακτικούς τρόπους άσκησης που ήρθαν -με καθυστέρηση, όπως πάντα- από το εξωτερικό, το τρέξιμο έγινε κάτι σαν εθνικό μας άθλημα και οι συνταγές «καθαρής διατροφής» (clean eating) και κάθε παράγωγό τους, αντικατέστησαν τους Τσελεμεντέδες στη κουζίνα κάθε σπιτιού. Και αυτό, είναι κάτι καλό.

Πολλοί ισχυρίζονται πως ο κόσμος απλά ακολουθεί την παρούσα τάση και πως «μόδα είναι, θα περάσει». Και κατά πάσα πιθανότητα έχουν και δίκιο. Από τις τόσες μόδες, όμως, που έχουμε υιοθετήσει κατά καιρούς, η μόδα του υγιεινού lifestyle είναι ίσως ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί και, ακόμα κι αν κάποια στιγμή παρέλθει, οι καλές συνήθειες που θα μας έχει αφήσει θα είναι πολλές και άκρως ευεργετικές για τη ζωή μας από δω και πέρα. Μία από αυτές, θα είναι τα superfoods. Και μάλιστα τα ελληνικά superfoods.

Στο παρελθόν έχουμε δει αναλυτικά τι εστί «ελληνικά superfoods», ενώ μια γρήγορη έρευνα στο ίντερνετ θα σας αποκαλύψει άπειρες συνταγές και κόλπα με τα οποία μπορείτε να τα ενσωματώσετε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο. Αυτό που δεν είχαμε δει μέχρι πρότινος, ωστόσο, ήταν υπερτροφές σε μορφή αλείμματος. Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σας συστήσουμε τα Anax Superfoods.

Η Μαρίνα και η Μάρα Καπίρη ήθελαν να φτιάξουν ένα προϊόν 100% φυσικό, χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικού. Έπειτα από προσεκτική έρευνα σε όλες τις μελέτες που έχουν γραφτεί για τις υπερτροφές, κατέληξαν πως το βασικό τους συστατικό θα έπρεπε να είναι το ελληνικό, αγνό θυμαρίσιο μέλι, το οποίο είναι αποδεδειγμένα το καλύτερο παγκοσμίως. Η μαστίχα επιλέχθηκε για την μοναδικότητά της και τις ευεργετικές της ιδιότητες, ενώ το ιπποφαές και το gojiberry μπήκαν στην ομάδα επειδή είναι από τις καλύτερες υπερτροφές παγκοσμίως και πλέον παράγονται και στη χώρα μας. Τους πήρε περίπου δύο χρόνια προετοιμασίας και μελέτης, μέχρι τα Anax Superfoods να γίνουν πραγματικότητα.

«Τα πράγματα δεν ήταν ούτε απλά ούτε εύκολα για να γίνει ο σωστός διατροφικός συνδυασμός. Το Anax Superfoods το κυοφορήσαμε 2 χρόνια! Και το λέμε αυτό γιατί για μας είναι το δεύτερο παιδί μας, μιας κι οι δυο αδελφές έχουμε από ένα γιο» λένε οι Μαρίνα και η Μάρα, εξηγώντας: «Ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά βάση μελετών και έτσι γεννήθηκε το Anax Superfoods. Συλλέγουμε το καλύτερο μέλι από τα νησιά μας, και τα superfoods από τις χώρες που τα παράγουν, τηρούμε όλες τις διαδικασίες από το Χημείο του Κράτους και τα συσκευάζουμε σε πιστοποιημένο συσκευαστήριο».

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη, με την μεγαλύτερη ανταμοιβή για τις δύο αδερφές να είναι, όπως μας λένε, οι ικανοποιημένοι πελάτες που επιστρέφουν και ζητούν περισσότερα από τα προϊόντα τους. Κάτι που αποδεικνύει πόσο έχει εξοικειωθεί πλέον ο Έλληνας με τις υπερτροφές και την ανάγκη που έχει δημιουργηθεί για μια πιο υγιεινή ζωή.

«Πιστεύω ότι η εποχή του πλαστικού φαγητού έχει πια κάνει τον κύκλο της και, ευτυχώς, ο κόσμος θέλει πλέον να γνωρίζει τι τρώει, προσέχει το φαγητό του και αναζητά τροφές που του κάνουν καλό», μας λέει η Μαρίνα. « Ενημερώνεται συνεχώς και σκέφτεται καλά τι θα βάλει στο τραπέζι του. Τα superfoods έχουν μπει στη ζωή μας δυναμικά, υπάρχει συνεχώς μεγαλύτερη ζήτηση και ενδιαφέρον για φυσικά συμπληρώματα διατροφής σε κάθε μορφή. Εμείς προτείνουμε ένα φυσικό τρόπο διατροφής και η φιλοσοφία μας είναι: φυσικά προϊόντα με φυσική νοστιμιά που περιέχουν συνδυασμό υπερτροφών, με ιδιότητες ευεργετικές και θεραπευτικές για τον οργανισμό. Προτείνουμε προϊόντα που μπορούν να μπουν στην καθημερινότητά μας εύκολα και ευχάριστα».

Η σειρά Anax Superfoods αποτελείται από 4 προϊόντα με βάση το μέλι και τα superfoods. Μια αυθεντική συνταγή με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (1008284) και με ελληνικά, 100% φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά. H αγνότητα και η ευεργετική δράση του καθενός από τα συστατικά των Anax Superfoods είναι και ο λόγος που αυτά τα πρωτότυπα αλείμματα είναι τα ανώτερα της αγοράς: αγνό μέλι, ιπποφαές με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, gojiberry -το μούρο της ευτυχίας και το πρώτο άγριο φρούτο σε περιεκτικότητα αντιοξειδωτικών ουσιών, αρώνια -το βατόμουρο της νιότης και κατεξοχήν αναζωογονητικό υπερ-φρούτο με ασύγκριτα υψηλή περιεκτικότητα σε ζωτικές πολυφαινόλες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, κράνμπερι -ο πορφυρένιος θησαυρός και γιατρικό για τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, κανέλα Κεϋλάνης -εξωτική και ευεργετική, ρυθμίζει το ζάχαρο, τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια και μαστίχα Χίου -η φυσική ασπίδα του οργανισμού με αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση.

Όλα αυτά τα πολύτιμα στοιχεία συνυπάρχουν για πρώτη φορά σε μια κουταλιά απόλαυσης, με γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό γλυκό του κουταλιού ή μαρμελάδα της γιαγιάς και φυσικά χωρίς ίχνος ζάχαρης. Έτσι μπορείτε να συνοδεύσετε το ρόφημα σας, το γιαούρτι αλλά και ευφάνταστες γκουρμέ συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής -οι χρήσεις των Anax Superfoods είναι πολλές, αρκεί να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει. Στο μεταξύ, οι αδερφές Μάρα έχουν ήδη στα σκαριά ένα νέο καινοτόμο και ευεργετικό για τον οργανισμό προϊόν που θα προστεθεί στη γκάμα των Anax, το οποίο σκοπεύουν να ανακοινώσουν στο άμεσο μέλλον.

Για να μάθετε περισσότερα για τα Anax Superfoods και να ενημερώνεστε για κάθε νέο προϊόν τους, επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους: