Είναι αυτές οι χειρότερες διαφημίσεις για γυναίκες που υπάρχουν στο ελληνικό Facebook;

Είναι αυτές οι χειρότερες διαφημίσεις για γυναίκες που υπάρχουν στο ελληνικό Facebook;
Facebook

Ας ξεκινήσουμε από μια απλή παραδοχή: δεν είναι εύκολο να είσαι γυναίκα.

Έχοντας αυτό τα δεδομένα στο μυαλό σας, λοιπόν, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τέσσερις διαφημίσεις που έχουν περάσει κατά καιρούς και σε ανυποψίαστο χρόνο από το newsfeed μας στο Facebook. Πρόκειται για τέσσερις διαφημίσεις που απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναικείο κοινό και αφορούν τρία «καυτά» θέματα που ταλαιπωρούν μια γυναίκα: κυτταρίτιδα, τρίχες, περιποίηση άκρων.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ίσως και να θιγόμασταν από τον άμεσο, ανελέητο τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν το κάθε γυναικείο «πρόβλημα». Ίσως να μας έπιαναν τα φεμινιστικά μας και να στέλναμε μέχρι και επιστολή παραπόνων στην κάθε εταιρεία για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη γυναικεία φύση. Όποιοι κι αν έκαναν αυτές τις διαφημίσεις, όμως, χρησιμοποίησαν τόσο λάθος το Google Translate και την ελληνική γλώσσα εν γένει, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν μικρά installation αφηρημένης τέχνης, τα οποία με τη σειρά τους κάνουν καλύτερη τη ζωή μας κάθε φορά που σκάνε μπροστά στα μάτια μας. Απολαύστε.

Φρουτοπία

Facebook ads

Αν έχετε πετύχει αντίστοιχα διαμάντια marketing στο Facebook, σας παρακαλούμε να τα μοιραστείτε μαζί μας. Φτιάχνουμε ανθολογία.