Τόσκας: Τέλος οι αστυνομικοί «υπηρέτριες»των VIP και τα ρουσφέτια στο ΠΡΟ.ΠΟ

Αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ! Τόσκας: Τέλος οι αστυνομικοί «υπηρέτριες»των VIP και τα ρουσφέτια στο ΠΡΟ.ΠΟ
eurokinissi

Τέλος σε κάθε λογής ρουσφέτια στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι βάζει ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με αφορμή την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Τόσκας είπε ότι θα αλλάξουν οι διαδικασίες προσλήψεων στην ΕΥΠ, ότι θα εξοικονομηθεί προσωπικό από προνομιούχες υπηρεσίες και ότι θα πάψουν να υπάρχουν αστυνομικοί «υπηρέτριες» των VIP.

O κ. Τόσκας ανακοίνωσε επίσης και την επίσημη κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, το προσωπικό της οποίας θα απορροφηθεί από τα ΜΑΤ και την ΟΠΚΕ. Η προανάκριση για τα πρόσφατα περιστατικά βίας με θύματα ανηλίκους και θύτες αστυνομικούς, έχει ολοκληρωθεί και υπάρχουν αποτελέσματα.

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, έκανε λόγο για ένα τεράστιο πρόβλημα, καθώς μόνο από τον περασμένο Ιανουάριο, έχουν εισέλθει στη χώρα 350.000 μετανάστες.

Οι ελληνικές αρχές αναμένεται να παραλάβουν το επόμενο διάστημα, 12 νέα γερμανικά σκάνερ ταυτοποίησης τα οποία θα παρασχεθούν στα νησιά που τα έχουν ανάγκη για την γρηγορότερη ταυτοποίηση των μεταναστών.

Δημοφιλή